9 Σεπ 2011

Όλα τα είχαμε τα "πνευματικά ντεφιλέ" μας έλειπαν!


Βρε τι ταραχές φέρνει μια επίδειξη μόδας!
Ποιος την έκανε την "γκάφα" αναζητούν στο Δημοτικό Μέγαρο. Ποιος ενέκρινε την εκδήλωση, ποιος αναφέρθηκε στους φορείς που αυτή τελείται υπο την αιγίδα τους, ποιος έκανε την αφίσσα...
Ποιος την κόλλησε στην πόρτα του δημαρχείου, πάνω ακριβώς...

απο την "γιορτή του κτηνοτρόφου"!
Ποιος ; Ποιος; Ποιος; Ποιος έκανε  τις δαχτυλήθρες να κρυφτούν και τα ψαλίδια να προπονούνται;;
Μπερδεύτηκαν τα τούλια, τα πατρόν, με τις ανακοινώσεις, τα στριφώματα με τις υποψίες ...
Ποιος ήταν ο εγκέφαλος που συνέλαβε την ιδέα, πως μια επίδειξη μόδας θα πρέπει να έχει το Πανεπιστήμιο - το Πνευματικό Κέντρο και το Θεατρικό Εργαστήρι αρρωγούς και συμπαραστάτες, για το μίνι, το μάξι, τα φλοράλ και τα μονόχρωμα και να επικροτήσει το ντεφιλέ;;
Ποιος επινόησε πως το Πανεπιστήμιο έχει σχέση με τις βάτες, το πνευματικό Κέντρο με τον ταφτά κι ο Γιώργος Τζαβάρας με τα εβαζέ. 

Ελπίζω η έκπληξη να μην βρίσκεται στο φινάλε της εκδήλωσης κύριοι!
Δηλ. την ώρα του ...νυφικού!!!!

Μετά την δημοσιοποίηση του θέματος ο πρόεδρος του ΚΕ.ΠΑΠ κ. Λαμπρινός εξέδωσε ανακοίνωση:

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Κέντρου Πολιτισμού Αθλητισμού & Περιβάλλοντος του Δήμου Κορινθίων, ανακοινώνουμε ότι ουδεμία σχέση έχει το ΚΕ.Π.Α.Π. με την οργάνωση και πραγματοποίηση της επίδειξης μόδας που γίνεται στις 10/9/2011 στην πόλη μας.

Επίσης η διοίκηση του ΚΕ.Π.Α.Π. και οι εργαζόμενοι σε αυτό, ουδέποτε ενέκριναν την παραχώρηση κάποιου χώρου για να γίνει η εκδήλωση αυτή.

Η συγκεκριμένη αφίσα που κυκλοφόρησε ήταν αποκλειστικά «έμπνευση» των διοργανωτών της επίδειξης μόδας, με την οποία το ΚΕ.Π.Α.Π. ουδεμία σχέση έχει και ουδέποτε ερωτήθηκε γι΄ αυτήν την ενέργεια. Παρακαλούμε για την άμεση αποκατάσταση της αλήθειας από τους υπεύθυνους της εκδήλωσης.

Πιο σκληρή βεβαίως ήταν η ανακοίνωση του Πανεπιστημίου και του πρύτανη κ. Παπαθεοδώρου.(Μπορείτε να την  διαβάσετε σε ξεχωριστή ανάρτηση)

Το ερώτημα όμως παραμένει...Ποιος επεφύλαξε εν τέλει τούτη την "μοδάτη" έπληξη;; Δεν μπορεί! Απάντηση θα υπάρχει!

 Όπως και να έχει, εμείς ευχόμαστε στην σχεδιάστρια να έχει μια επιτυχημένη εκδήλωση!