2 Αυγ 2011

Επίσκεψη του Π. Τατούλη στο Νοσοκομείο Καλαμάτας


Το Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας επισκέφθηκε σήμερα Τρίτη 2 Αυγούστου 2011 ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Κος Πέτρος Τατούλης.
Στο πλαίσιο της επίσκεψης ο Διοικητής του Νοσοκομείου Γεώργιος Μπέζος είχε την ευκαιρία να ενημερώσει τον Περιφερειάρχη...

και τους συνεργάτες του για όλα τα θέματα υγείας του Νοσοκομείου και των δομών του.  Η συζήτηση εστιάστηκε κυρίως στην έναρξη λειτουργίας του Αιμοδυναμικού Εργαστηρίου, στην ικανοποιητική λειτουργία της Μονάδας Εμφραγμάτων, της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας, της Ψυχιατρικής Κλινικής ως νέα τμήματα και στην ουσιαστική συμβολή τους στην αναβάθμιση των υπηρεσιών του Νοσοκομείου.
Επίσης συζητήθηκε η κινητικότητα  που παρουσιάζει το Νοσοκομείο Καλαμάτας για ένταξη έργων και ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού  στο ΕΣΠΑ.
Συγκεκριμένα αναφέρθηκε η ένταξη του μαγνητικού και αξονικού τομογράφου, του μαστογράφου και άλλου Ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού  συνολικού προϋπολογισμού περίπου 2.500.000 €.
Επίσης η ένταξη νέων κτιριακών υποδομών υγείας όπως τα νέα Π.Ι. στο Δ.Δ. Βλαχόπουλο, Δ.Δ. Μεθώνη, Άρι και Πεταλιδίου και στην αναβάθμιση των Κέντρων Υγείας Πύλου και Αγίου Νικολάου.
Ο Κος Τατούλης  ενημερώθηκε επίσης  και για το μεγάλο έργο που θα πραγματοποιηθεί στο Νοσοκομείο μας τους επόμενους μήνες σχετικά με την εξοικονόμηση ενέργειας αφού τις προηγούμενες ημέρες ολοκληρώθηκε και τυπικά η ένταξη πρότασης  του Νοσοκομείου στο ΕΠΠΕΡΑΑ του Υπουργείου Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής.
Κλείνοντας ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Καλαμάτας παρέδωσε στον Κον Τατούλη  ένα σύντομο απολογισμό της δράσης του τελευταίου 15μήνου.
Ο Κος Τατούλης ευχαρίστησε τον Διοικητή του  Νοσοκομείου και εξέφρασε τα θερμά του συγχαρητήρια για όλα όσα επιτεύχθηκαν το τελευταίο χρόνο δηλώνοντας σύμμαχος και συνεργάτης στην συλλογική και συντονισμένη προσπάθεια που καταβάλλεται.
Ειδικότερα εξέφρασε την βαθιά ικανοποίηση και χαρά για την πρόσφατη λειτουργία του Αιμοδυναμικού Εργαστηρίου τονίζοντας ότι το Νοσοκομείο Καλαμάτας αποτελεί την ναυαρχίδα των υγειονομικών δομών στην Περιφέρεια Πελοποννήσου που αποδεικνύει καθημερινά ότι εξελίσσετε  σε νοσηλευτικό ίδρυμα υψηλών προδιαγραφών.