24 Μαΐ 2011

Ομπράντοβιτς: Να γίνουμε η καλύτερη ομάδα στην ιστορία του ευρωπαϊκού μπάσκετ

Ψηλά έχει βάλει τον πήχη για τον Παναθηναϊκό ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Ο προπονητής που έχει συνδέσει το όνομά του με την καταξίωση του... «τριφυλλιού» ως της κορυφαίας ευρωπαϊκής ομάδας της εποχής μας, τόνισε σε συνέντευξή του, στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας, ότι αποκλειστικός του στόχος είναι να γίνουν οι «πράσινοι» ο πιο επιτυχημένος σύλλογος στην ιστορία του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

"Μιλώντας για τον εαυτό μου, θα ήθελα πολύ να ισοφαρίσουμε ή και να ξεπεράσουμε τους 8 τίτλους της Ρεάλ Μαδρίτης. Αυτό είναι μια πρόκληση, ωστόσο, για όλους τους ανθρώπους στον Παναθηναϊκό, όχι μόνο για μένα.
Πρέπει να δούμε αν είμαστε όλοι έτοιμοι μέχρι αυτήν την πρόκληση. 

Η επιθυμία μου είναι νω δω τον Παναθηναϊκό, να γίνεται  η καλύτερη ομάδα στην Ευρωπαϊκή ιστορία. Έχουμε ισοφαρίσει την ΤΣΣΚΑ Μόσχας τώρα με έξι τίτλους. Έχουμε μόνο την Ρεάλ Μαδρίτης μπροστά μας.
Αυτός είναι ένας μεγάλος στόχος για μας. Ελπίζω πως όλοι οι άνθρωποι στον Παναθηναϊκό σκέφτονται με τον ίδιο τρόπο.
Όσον αφορά εμένα, σίγουρα, αυτό είναι κάτι που θα ήθελα πολύ να κάνω. Αλλά, όπως είπα, δεν εξαρτάται μόνο από μένα, αλλά από πολλά πράγματα. Καμία επιτυχία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια δεν θα ήταν δυνατή χωρίς τους οπαδούς μας. Τους χρειαζόμαστε στο πλευρό μας τις δύσκολες ώρες, όπως κάνουν πάντα. Γι' αυτό εξαρτάται και από αυτούς", τόνισε ο "Ζοτς".

 ΠΗΓΗ: enet.gr