24 Μαΐ 2011

Οι "ειδήμονες" της τοπικής τηλεόρασης


Χθες διευκρινίστηκε στο ΔΣ Κορινθίων, πως το 6ο Σύνταγμα Πεζικού δεν θα μετατραπεί σε κέντρο Υποδοχής Αλλοδαπών ..
Ήδη έχει δημοσιευθεί η λίστα με τα κέντρα Υποδοχής σε όλη την χώρα κι έτσι τουλάχιστον για την ώρα (ποτέ μην λες ποτέ) δίδεται ένα τέλος σε όλη αυτή την παραφιλολογία που είχε αναπτυχθεί τον τελευταίο καιρό.. και παρουσιαζόταν με την μορφή βεβαιότητας..
Είχα παρακολουθήσει μάλιστα τις προάλλες μια συνέντευξη του πρώην προέδρου του Εμπορικού συλλόγου Κορίνθου και τον είδα να εκφράζεται με τέτοια βεβαιότητα πως αυτό θα συμβεί που σχεδόν  τα έχασα για την πληροφόρησή του!
Μάλιστα υπήρξε βέβαιος και πως δεν θα γίνουν ΠΟΤΕ εκεί οι εγκαταστάσεις Πανεπιστημίου, γιατί ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΟΝ αυτό θα κλείσει!
Αναρωτήθηκα η αδαής, ποια είναι η κυβερνητική πηγή του που του μαρτυρά όλα αυτά τα συγκλονιστικά και χάνουμε εμείς οι δημοσιογγράφοι τόσες αποκλειστικότητες!!Συγκρατηθείτε κύριοι,! Εχουμε ήδη πολλά στο κεφάλι μας!
Και καλά εκεί είχατε ψύχραιμη συνάδελφο που  αντιμετώπιζε cool την κατάσταση.
Φανταστείτε τι θα συνέβαινε εαν είχατε πετύχει τον άλλον συνάδελφο που με το παραμικρό του έχουν πει να φωνασκεί απο την τηλεόραση "Δεν ντρέπονται; Δεν ντρέπονται; Δεν ντρέπονται;"(Το ερώτημα βεβαίως ρητορικό που τίθεται αφειδώς ,ανηλεώς και ανοήτως όπου λάχει!) Τότε κύριε πρώην πρόεδρε μου,θα ήμασταν για γέλια και κλάματα ταυτοχρόνως!