7 Φεβ 2011

Καρναβαλικά πείσματα και τοπικισμοί με ..τελεσίγραφα !


Ανήσυχοι διαβάζω είναι οι κάτοικοι και οι φορείς στους Αγίους Θεοδώρους για την μεγάλη καθυστέρηση του δήμου στο θέμα της διοργάνωσης του καρναβαλιού,αφού οι συναντήσεις..
της καρναβαλικής επιτροπής συνεχώς αναβάλλονται.

Πάντως στην τελευταία συνεδρίαση της γενικής συνέλευσης του εμπορικού και επαγγελματικού συλλόγου Αγίων Θεοδώρων αποφασιστηκε ομόφωνα η διεξαγωγή της παρέλασης να γίνει την Κυριακή των Απόκρεων ,όπως συνηθίζεται την τελευταία 20ετία. 
 Τα τελευταία γεγονότα δείχνουν την δύσκολη ενσωμάτωση της περιοχής των Αγίων Θεοδώρων σε έναν μεγάλο διευρυμένο δήμο. Θυμάστε άλλωστε και τις μεγάλες αντιδράσεις καθώς και το αίτημα να μείνει η περιοχή μόνη της κι αυτόνομη..

Οι έμποροι και επαγγελματίες καλούν τους δημοτικούς τους συμβούλους να φανούν αντάξιοι των περιστάσεων και να διεκδικήσουν το καλύτερο για τον τόπο τους...
Το οποίο είναι,εαν κατάλαβα καλά..αντίσταση μέχρις εσχάτων για τον βασιλιά Καρνάβαλο,ο οποίος σημειωτέον φέρνει πολλά έσοδα στην περιοχή..
Τους υπενθυμίζουν δε, πως κάθε αλλαγή ημερομηνίας ελλοχεύει τον κίνδυνο αποτυχίας του καρναβαλιού διότι δεν έχει υπάρξει η ανάλογη διαφήμιση ...(και σιγά που θα δεχόντουσαν ένα τέτοιο ενδεχόμενο)