14 Φεβ 2011

Οι συγχωνεύσεις των σχολείων στο ΔΣ Σικυωνίων

Συνεδριάζει το ΔΣ Σικυωνίων την Τετάρτη  16– 2 - 2011 και ώρα 7.00 μ. μ. με θέματα ημερησιας διάταξης τα εξής :

Συγχώνευση ΝΠΔΔ και συγκρότηση νέου.

Συγχώνευση Κοινωφελών Επιχειρήσεων και συγκρότηση νέας...


Συζήτηση και λήψη απόφασης για την συγκρότηση Ομάδας Διοίκησης Έργου (ΟΔΕ) για την εφαρμογή του Προγράμματος «Διαύγεια» άρθρο 6 παρ. 1 του Ν.3861/10

Συζήτηση και λήψη απόφασης για την συγκρότηση της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης του άρθρου 76 του Ν. 3852/10.

Ίδρυση Εθελοντικού Πυροσβεστικού Σταθμού Δήμου Σικυωνίων.

Ορισμός Εκκαθαριστή της ΔΗΚΕΣ.

Τροποποίηση της αριθ.15/2011 Απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου (Επιτροπή παραλαβής υλικών άρθρου 28 ΕΚΠΟΤΑ).

Υποβολή Επιχειρησιακού σχεδίου μερικής απασχόλησης.

Συζήτηση και λήψη απόφασης για την λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου βάσει του άρθρου 36 του Ν.3584/2007 για το έτος 2011.

Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με τις Συνενώσεις-Ιδρύσεις Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Συζήτηση και λήψη απόφασης για την διακοπή των τηλεφωνικών συνδέσεων ΟΤΕ στις Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Σικυωνίων.

Καθορισμός Αυτοτελών Οικισμών της εδαφικής περιοχής του Δήμου Σικυωνίων σε επίπεδο Δημοτικής ή Τοπικής Κοινότητας.

Συζήτηση και λήψη απόφασης επί αιτήματος Γεωργίου Μηλιώτη και λοιπών δημοτών για την μείωση των δημοτικών τελών των Τριτέκνων οικογενειών του Δήμου Σικυωνίων.

Ορισμός τριών εκπροσώπων που θα συμμετέχουν στην Διαχειριστική επιτροπής του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Σικυωνίων από το 2011 μέχρι τροποποίησης ή ανάκλησης.

Ορισμός εκπροσώπου που θα συμμετέχει ως μέλος της επιτροπής έρευνας αγοράς και παραλαβής του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Σικυωνίων από το 2011 μέχρι τροποποίησης ή ανάκλησης.

Ορισμός εκπροσώπου για τη συγκρότηση επιτροπής εκτίμησης ζημιών από την κατασκευή του φράγματος Ασωπού Ν. Κορινθίας.

Ορισμός ενός εκπροσώπου στην Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης του Μουσείου Περιβάλλοντος Στυμφαλίας.

Συγκρότηση Γνωμοδοτικής Επιτροπής για θέματα ανέλκυσης, απομάκρυνσης ή εξουδετέρωσης ναυαγίων ή πλοίων.

Αποδοχή παραίτησης του κ. Δημητρίου Μανδέλου α) από Πρόεδρος της Επιτροπής του 3ου Δημοτικού Σχολείου και 2ου Νηπειαγωγείου Κιάτου β) από μέλος του Νομικού Προσώπου της Δημοτικής Φιλαρμονικής Κιάτου και γ) από μέλος του Διαδημοτικού οργάνου της Διαδημοτικής Επιχείρησης Καθαριότητας και Προστασίας Περιβάλλοντος Δήμου Σικυωνίων-Βέλου.

Ορισμός μέλους στο Διαδημοτικό όργάνο της Διαδημοτικής Επιχείρησης Καθαριότητας και Προστασίας Περιβάλλοντος Δήμου Σικυωνίων-Βέλου, [ύστερα από την παραίτηση του κ. Μανδέλου].

Αποδοχή παραίτησης της κας Ναυσικάς Ανδρικοπούλου-Χριστοπούλου από την θέση της Προέδρου του Ν.Π.Δ.Δ. «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΔΗΜΟΥ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ» .

Συζήτηση και λήψη απόφασης για την συμμετοχή του νέου διευρυμένου Δήμου ως μέλος στο Σ.Π.Ο.Α.Κ. και εκλογής αντιπροσώπων του στο Σύνδεσμο.

Συζήτηση και λήψη απόφασης για την αποδοχή των όρων για τη λήψη τοκοχρεωλυτικού δανείου από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων [του πρώην Δήμου Σικυωνίων], ποσού 890.000,00 € για αγορά ακινήτου καθώς και εξουσιοδότηση του κ. Δημάρχου Σικυωνίων για την υπογραφή των τυχόν δανειστικών συμβάσεων

Εκπόνηση μελέτης με τίτλο «Μελέτη Αρδευτικού Δικτύου περιοχής παλαιού Αναδασμού Τ.Κ. Καισαρίου.

Υποβολή πρότασης για την χρηματοδότηση της Πράξης με τίτλο «ΥΔΡΕΥΣΗ Τ.Δ. ΚΑΣΤΑΝΙΑΣ, ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΚΥΛΛΗΝΗΣ, ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΚΑΙΣΑΡΙΟΥ, στο ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Δυτικής Ελλάδας – Πελοποννήσου - Ιονίων Νήσων 2007-2013.

Σύναψη προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της 6ης Υ.ΠΕ, του Γενικού Νοσοκομείου Κορίνθου, του Αγροτικού Συνεταιρισμού Καλλιάνων και του Δήμου Σικυωνίων, για την υλοποίηση του έργου «ΠΟΛΥΔΥΝΑΜΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΚΑΛΛΙΑΝΩΝ».

Σύναψη προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Δήμου Σικυωνίων και Περιφέρειας Πελοποννήσου, για την από μέρους της Περιφέρειας Πελοποννήσου παραχώρηση προς χρήση, στο Δήμο Σικυωνίων: 1.- Του ΚΥ 5849 ερπυστριοφόρου φορτωτή, 2.- Του ΚΥ 5854 προωθητήρα και 3.- ελαστιχοφόρου φορτωτή ΜΕ 95964.

Συζήτηση και λήψη απόφασης για ικανοποίηση ή μη του από 20-1-2011 αιτήματος του κ. Ιγνατιάδη Ηλία.

Συζήτηση και λήψη απόφασης επί αιτήσεως Κάλλη.

Έγκριση Απολογισμού οικ. έτους 2010 του Ν.Π.Δ.Δ. «Δημοτική Φιλαρμονική Δήμου Σικυωνίων (ΔΗ.ΦΙ.Σ.)».

Έγκριση παράτασης προθεσμίας εκτέλεσης εργασιών του έργου: «Ηλεκτροφωτισμός στο Τ.Δ. Στυμφαλίας (Πλατείες, Πεζοδρόμια κ.λ.π.) της αριθ. 46/10 μελέτης της Τεχνικής Υπηρεσίας.