15 Νοε 2010

Aνατροπή στον πρώτο Καλλικρατικό δήμο Βέλου Βόχας


Απο το γραφείο του Αννίβα Παπακυριάκου

 Το βράδυ της 14ης Νοεμβρίου τα αποτελέσματα της εκλογικής αναμέτρησης στο Δήμο Βέλου-Βόχας, ανάμεσα στον νυν δήμαρχο Θ. Λαμπρόπουλο και στον υποψήφιο δήμαρχο Αννίβα Παπακυριάκο, έδειξαν ότι οι δημότες επέλεξαν να ψηφίσουν την μεγάλη ανανέωση, την απόλυτη διαφάνεια.....
τη αξιοκρατία και την εντιμότητα που δεσμεύτηκε  να φέρει στον Νέο Δήμο ο Αννίβας Παπακυριάκος.
Από νωρίς ο κόσμος κατέκλισε τα δύο Εκλογικά Κέντρα στο Βέλο και στην έδρα του Δήμου το Ζευγολατιό, περιμένοντας νʼ ανοίξουν οι κάλπες Από τα πρώτα αποτελέσματα ο Αννίβας Παπακυριάκος ζήτησε ενότητα, αξιοπρέπεια και ομόνοια  για αποφυγή εντάσεων. Ο κόσμος ασυγκράτητος ζητωκραύγαζε το όνομά του και περίμενε τα πρώτα του λόγια σαν Δήμαρχος του πρώτου Καλλικατικού Δήμου Βέλου-Βόχας.

 

Στις ομιλίες του στο Βέλο, στο Ζευγολατιό και στο Βραχάτι  ευχαρίστησε θερμά όλον τον κόσμο που στήριξε την υποψηφιότητά του. Καταρχήν ευχαρίστησε τους κκ. Ν. Ραχανιώτη και Ν. Μπούρα που αντιπροσωπεύουν όλοι μαζί το 62% του Δήμου καθώς και τους συμβούλους, τους υποψήφιους και τους συνεργάτες του, λέγοντας:

 

«Φίλοι και Φίλες,

Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου. Όλοι μαζί ενωμένοι διεκδικήσαμε την νίκη και την ανανέωση, όλοι μαζί θελήσαμε την αλλαγή του κατεστημένου και την πρόοδο του Νέου μας Δήμου. Απαιτήσαμε τον σεβασμό, απαιτήσαμε να επανέλθουν οι αξίες, η ποιότητα, η διαφάνεια και όλοι μαζί καταφέραμε να κερδίσουμε. Με ενότητα και αγώνα θα βαδίσουμε στο μέλλον.»  Τελειώνοντας είπε:   

 

«Πραγματικά σας αγαπώ και αυτό θα το νοιώσετε στην πορεία της θητείας μου, όπως και εγώ εισέπραξα την δική σας αγάπη και εκτίμηση καθʼ όλη την διάρκεια του κοινού μας αγώνα. Σας ευχαριστώ πολύ.»