15 Νοε 2010

Ο Γιάτσεκ Γκμοχ υπηρεσιακός προπονητής στον Παναθηναϊκό


Τέλος από τον Παναθηναϊκό ο Νίκος Νιόπλιας, με τον οποίο λύθηκε κοινή συναινέσει η συνεργασία. Οι “πράσινοι” βρίσκονται σε αναζήτηση νέου προπονητή και προσωρινά πιάνει δουλειά στην Παιανία ο 71χρονος Γιάτσεκ Γκμοχ, που επιστρέφει μετά από 25 χρόνια στον Παναθηναϊκό. Ο Νιόπλιας ουσιαστικά είχε τελειώσει...

από το βράδυ της Κυριακής και την ισοπαλία που έφερε ο Παναθηναϊκός με τη Λάρισα. Ο επίλογος γράφτηκε και τυπικά σήμερα το πρωί λίγο μετά τις 11, όταν ο Έλληνας προπονητής επισκέφτηκε το Νικόλα Πατέρα στο γραφείο του στο Κολωνάκι.

Ανακοίνωση εξέδωσε  η ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

"Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ανακοινώνει ότι έπειτα από συνάντηση του Προέδρου, κ. Ν. Πατέρα με τον προπονητή της ομάδας, κ. Ν. Νιόπλια, αποφασίστηκε η κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών. Ευχαριστούμε τον κ. Νιόπλια για την προσφορά του στην ομάδα και τη συμβολή του στην κατάκτηση του περσινού double και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας".

Ο Γκμοχ

Ακολούθησε και δεύτερη ανακοίνωση του Παναθηναϊκού για την πρόσληψη του Γκμοχ με λακωνική δήλωση  του Πολωνού:

"Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι χρέη υπηρεσιακού προπονητή αναλαμβάνει ο κ. Γιάτσεκ Γκμοχ ο οποίος δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας: «Είμαι στρατιώτης στην υπηρεσία του Παναθηναϊκού για όσο μου ζητηθεί. Δεν είναι ώρα για δηλώσεις, αλλά για σκληρή δουλειά".