11 Νοε 2010

Σε προεκλογικό παροξυσμό τα κομματικά επιτελεία -άρχισαν τις περιοδείες οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ για να στηρίξουν Τατούλη

Σε προεκλογικό παροξυσμό βρίσκονται τα κομματικά επιτελεία αυτές τις ημέρες, για την μεγάλη μάχη της Πελοποννήσου. Οι Νεοδημοκράτες ,πιο προπονημένοι απο το προηγούμενο διάστημα, προσπαθούν να πείσουν τους αποστασιοποιημένους ψηφοφόρους τους ,τούτη την Κυριακή να ψηφίσουν Δημήτρη Δράκο.
Στην Αργολίδα μάλιστα, χθές, ο ευρωβουλευτής Πουπάκης μαζί με την ΔΑΚΕ, μοίραζαν φυλλάδια του υποψηφίου Περιφερειάρχη στο Ναύπλιο..Και εγώ αναρωτιέμαι : Γιατί δεν είχαν επιδείξει τόση πρεμούρα ,τότε που ψηφίζονταν τα μέτρα για τις περικοπές συντάξεων και μισθών!Χωρίς να θέλω να λαϊκίσω ,αναφέρομαι σε στέλεχος του κόμματος ,πρώην ισχυρό συνδικαλιστή  ,που δεν άνοιξε το στόμα του όλο αυτό τον χρόνο..Τώρα ήρθε, λοιπόν , να μας μοιράσει φυλλάδια!Πού νομίζουν πως απευθύνονται; 
Στην Αρκαδία και Κορίνθια βρέθηκε εχθες ο Ανδρέας Λυκουρέντζος και σήμερα ο Δημήτρης Αβραμόπουλος στην Αργολίδα..Ο Γιάννης Μανώλης ήταν στην Καλαμάτα για δυο ημέρες. Στην Κορινθία ,έχω την αίσθηση, πως, η προσωπικότητα Ταγαρά και η διείσδυση της και στον αντίπαλο χώρο ,απομακρύνει τούτα τα νταβαντούρια και τις επισκέψεις..Απο την άλλη στο ΠΑΣΟΚ κηρύχθηκε επιστράτευση των πράσινων στελεχών..Από το βράδυ της Τρίτης, όλοι έχουν ξεχυθεί σε χωριά και πόλεις ...Στην Κορινθία και μετά την συνεδρίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής ξεκίνησαν οι περιοδείες..Ο Πάνος Μπεγλίτης χθες βρέθηκε στα χωριά του Φενεού ,η Κατερίνα Φαρμάκη στην Σολυγεία και ο Αγγελος Μανωλάκης επίσης σε χωριά της Κορινθίας..Οι περιοδείες θα συνεχιστούν μέχρι τις εκλογές. Πρωτίστως τους ενδιαφέρουν οι εκλογές στην Περιφέρεια και μετά στους δήμους.