9 Οκτ 2010

ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗΣ



Οσοι μεγάλωσαν με συντροφιά τις αυθεντικές Alfa Romeo, δύσκολα θα αγαπήσουν άλλη μάρκα.Η Alfa Romeo, για τους ρομαντικούς της αυτοκίνησης, δεν είναι ακόμη μία εταιρεία που κατασκευάζει αυτοκίνητα. Είναι κάτι σαν την αγαπημένη ποδοσφαιρική ομάδα που, παρά τα στραβοπατήματά της, εξακολουθεί να κατέχει μια θέση στην καρδιά μας....
Οι Ελληνες συγκαταλέγονται στους πιο πιστούς οπαδούς της μάρκας με σήμα το φιδάκι. Ξεχνάνε τα παράπονα που έχουν από μερικά προϊόντα και διψάνε να μάθουν τα νέα για την εταιρεία που τους έδωσε τη δυνατότητα να νιώσουν τη σχέση ανθρώπου και μηχανής. Ευτυχώς που πλέον η μάρκα πηγαίνει καλά. Η Giulietta και το Mito κρατάνε ψηλά τη σημαία της μάρκας.

Για πολλούς τα αυθεντικά μοντέλα της Alfa Romeo έχουν «ψυχή». Τόσο στενός είναι ο δεσμός με τα ιταλικά αυτοκίνητα. Πόσοι δεν έβαζαν ρεφενέ για να γεμίσει με βενζίνη το ρεζερβουάρ της Junior και να πάνε μια βόλτα στην παραλιακή; Το χρώμα βέβαια ήταν κόκκινο.

Αυτά και άλλα πολλά μας καλεί να θυμηθούμε η Alfa Romeo, στην εκδήλωση που διοργανώνει για τα 100 χρόνια της μάρκας. Εκατό χρόνια γεμάτα καινοτομίες, αγωνιστικές διακρίσεις, πάθος για επιδόσεις και εξέλιξη. Σε αυτή τη διαδρομή δεν ήταν όλα ρόδινα. Οι απογοητεύσεις, τα σκέρτσα του κινητήρα και του αμαξώματος, οι αποτυχίες και οι αστοχίες μερικών στελεχών (μερικοί πλούτισαν) είναι το αλάτι και το πιπέρι στη σχέση με τα ιταλικά αυτοκίνητα.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον χώρο της Αίγλης του Ζαππείου αύριο 10 Οκτωβρίου, από τις 10.30 έως τις 14.30.Θα θαυμάσετε από κοντά μοντέλα ιστορικής σημασίας όπως 6C, Duetto, Montreal, GTA, Giulia GT, Giulia Ti Super, Alfetta, GTV, καθώς και τα νέα μοντέλα, όπως τη νέα Giulietta, τη Μίτο και 159. Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Fiat Group Automobiles Hellas.

ΠΗΓΗ:  enet.gr