18 Οκτ 2010

Α.Πνευματικός για τις δημοσκοπήσεις που πραγματοποιούνται μέσω ιστοσελίδων

                                                             ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με έκπληξη καθημερινά ανακαλύπτουμε την επιχείρηση προπαγάνδας που έχει στηθεί και προσπαθεί να παραπλανήσει τους δημότες του διευρυμένου Δήμου Κορινθίων
με «δήθεν» δημοσκοπήσεις που πραγματοποιούνται διαμέσου ιστοσελίδων. «Δημοσκοπήσεις» που «πραγματοποιήθηκαν» δίχως καμιά επιστημονική μέθοδο και χωρίς να τηρούνται οι κανόνες...
που προβλέπονται από τον νόμο και των κώδικα των εταιρειών δημοσκοπήσεων.

ΣΤΟΧΟΣ όλων αυτών των προσπαθειών είναι η παραπλάνηση των δημοτών και η δημιουργία εντυπώσεων με επικοινωνιακά τεχνάσματα.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ βέβαια είναι τελείως διαφορετική και οι μηχανισμοί που έχουν στηθεί το γνωρίζουν πολύ καλά.
Τα αποτελέσματα των εσωτερικών δημοσκοπήσεων που πραγματοποιούνται είναι τελείως διαφορετικά και έχουν τρομοκρατήσει τους μηχανισμούς προπαγάνδας, οι οποίοι πανικόβλητοι προσπαθούν χρησιμοποιώντας γκεμπελικές μεθόδους να σώσουν τους «εκλεκτούς τους».

Οι δημότες έχουν κουραστεί από τέτοιες μεθόδους προπαγάνδας – ιδιαίτερα τον τελευταίο διάστημα -  και στις 7 Νοεμβρίου 2010 θα τιμωρήσουν όσους υποτιμούν την νοημοσύνη τους.

Οι δημότες του διευρυμένου δήμου Κορινθίων γνωρίζουν το έργο του Δημάρχου Αλέξανδρου Πνευματικού και των συνεργατών του και θα τον τιμήσουν και πάλι, ώστε Πορευόμενος με Ευθύνη να συνεχίσει με σοβαρότητα χωρίς λαϊκισμούς το αναπτυξιακό έργο του.  

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ