19 Οκτ 2010

Την Τετάρτη η 24ωρη Παγκορινθιακή απεργία για την FULGOR

Εικοσιτετράωρη Παγκορινθιακή απεργία έχει προγραμματίσει για την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου το Εργατικό Κέντρο Κορίνθου και καλεί όλους τους εργαζόμενους του νομού να συμπαρασταθούν στους εργαζόμενους της FULGOR .Να σταθούν στο πλευρό των 250 ανθρώπων που αυτή τη στιγμή βιώνουν την ανασφάλεια ,εχοντας τεθεί σε διαθεσιμότητα ,μη γνωρίζοντας τίποτα για το εργασιακό τους μέλλον. Η FULGOR είναι μόνο η αρχή. Είναι κοινό μυστικό πως την ακολουθούν κι άλλες επιχειρήσεις της Κορινθίας..
Εαν αυτή τη κρίσιμη στιγμή δεν δημιουργηθεί ένα αρραγές εργασιακό μέτωπο ,τότε η Κορινθία θα βιώσει σε λίγο καιρό σκηνές απελπισίας. Εαν αυτή τη στιγμή ο εργατικός κόσμος δεν γίνει μια μεγάλη αλυσίδα για να περιφρουρίσει τα δικαιώματα του ,τότε ελαστικές θα είναι και οι ανοχές στα γεγονότα που θα λάβουν την μορφή χιονοστιβάδας.
Στην αυριανή απεργία συμμετέχει και το εργατικό Κέντρο Κιάτου ,οι εργαζόμενοι στην LADIS που αντιμετωπίζει παρόμοια προβλήματα ,ενώ ο Εμπορικός σύλλογος Κορίνθου αποφάσισε να κλείσουν τα καταστήματα για μια ώρα (απο τις 11.00-12.00).Στάση εργασίας έχουν αποφασίσει οι υπάλληλοι στον Δήμο Κορινθίων και στην ΔΕΥΑΚ .Ελπίζω σε ακόμα μεγαλύτερη συμμετοχή..