7 Ιουλ 2021

Το γεύμα με τα οστρακοειδή, οι δημοσιογράφοι, οι γραμματείς και οι συνεργάτες αριθμός ..30!

 


Γεύμα στους δημοσιογράφους της Αργολίδας παρέθεσε ο Περιφερειάρχης , αφού είχε ανεβάσει και  στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ το κονδύλι των 559,50 ευρώ.Επρόκειτο για γεύμα εργασίας, όπως αναγράφεται, για περίπου 30 δημοσιογράφους.    Από τις φωτογραφίες που αναρτήθηκαν είδαμε ένα εξαιρετικό γεύμα γεμάτο..

στρείδια και μύδια και άλλα τέτοια οστρακοειδή  που υπογράμμιζαν τον πανηγυρικό χαρακτήρα της χθεσινής ημέρα και βεβαίως δεν είδαμε 30 δημοσιογράφους , είδαμε δημοσιογράφους και αντιπεριφερειάρχες να συντρώγουν, είδαμε  γραμματείς και συνεργάτες , είδαμε  την Αναπτυξιακή Πάρνωνα και τους συν αυτώ να απολαμβάνουν το μενού, μέχρι να φτάσουν τον αριθμό 30!

Άλλες εποχές οι παλαιές, που οι βουλευτές, οι υπουργοί όταν τιμούσαν τους εκπροσώπους του τύπου, πρώτα από όλα δεν διαχώριζαν τον Τύπο "σε καλό και κακό" και το κυριώτερο, ήταν μόνο εκείνοι με τους ανθρώπους της ενημέρωσης. Δεν υπήρχαν ούτε διευθυντάδες,ούτε οι γραμματείς τους, ούτε οι υπόλοιποι συνεργάτες τους. Θα έλεγα πως αυτοι καθ όλη την διάρκεια του γεύματος θα εργάζονταν για την ομαλή έκβασή του, θα εξυπηρετούσαν και αποχωρούσαν αθόρυβα. 

Εδώ οι συνεργάτες   το ρίξαν στο ..μυδοπύλαφο