30 Οκτ 2020

I. Φιλντίση: Δεν δικαιούται κανείς να ασκεί κριτική στους πολίτες για το θέμα των σκουπιδιών.... γιατί ισχύει το "εικόνα σου είμαι πολιτεία και σου μοιάζω"

 


Μια δήλωση με εξαιρετικό ενδιαφέρον έκανε η δημοτική σύμβουλος Νεμέας - δικηγόρος Ιωάννα Φιλντίση για τα όσα συμβαίνουν και λέγονται αυτές τις ημέρες στη Νεμέα.Συγκεκριμένα αναφέρει: "Διαβάζω αναρτησεις και σχόλια "αγανάκτησης" για "τα σκουπίδια στη Νεμέα, τη...

Μητρόπολη του κρασιού και του Ηρακλή"!!! Έχω να επισημάνω: ότι ο πολιτισμός μιας κοινωνίας, μιας πόλης, ενός Δήμου, φαίνεται από τον τρόπο που αυτή "φέρεται" στο περιβάλλον και στο πόσο το προστατεύει. Πλην όμως, θα επισημάνω επίσης ότι ΑΥΤΗ η πόλη και ΑΥΤΟΣ ο Δήμος δεν έχουν καταφέρει μέχρι σήμερα να αποκτήσουν ΝΟΜΙΜΟ τρόπο διαχείρισης των απορριμμάτων. ΑΥΤΗ η πόλη και ΑΥΤΟΣ ο Δήμος δεν κάνει εδώ και πολύ καιρό ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ. ΑΥΤΗ η πόλη και ΑΥΤΟΣ ο Δήμος συχνά σβήνει "φωτιές" στον  σκουπιδότοπο που διατηρεί στα.... κρυφά!!!! ΑΥΤΗ η πόλη και ΑΥΤΟΣ ο Δήμος πριν κάτι χρόνια γύρισε την πλάτη στην ανάπτυξη και στην οριστική και πρωτοπόρα διαχείριση των σκουπιδιών, περιφρουρωντας με σθένος και καμουφλαροντας μικροπολιτικα συμφέροντα. Άρα ΑΥΤΗ η πόλη και ΑΥΤΟΣ ο Δήμος δεν είναι "Μητρόπολη του Κρασιού" και βέβαια δεν έχει δώσει και στους πολίτες της ΚΑΜΙΑ εκπαίδευση και ΚΑΝΕΝΑ παράδειγμα για να ακολουθήσουν και να αναπτύξουν τον σεβασμό προς το περιβάλλον. Άρα κανείς δεν δικαιούται να τους ασκεί κριτική.... γιατί ισχύει το "εικόνα σου είμαι πολιτεία και σου μοιάζω" λίγο παραφρασμενο"