12 Δεκ 2020

Ανέμελοι και αθώοι όλοι.


Κομπανιέρο Πιτσιρίκο,

Πλημμύρισε η Ακρόπολη, αφού πρώτα το καλοκαίρι κάηκαν οι Μυκήνες (εντάξει δεν κάηκαν, απλά άρπαξαν λιγάκι, να λίγο με το πιρούνι άμα το κάνεις φεύγει), αλλά αυτό δεν έπρεπε να κάνει εντύπωση σε κανέναν, γιατί έχει πλημμυρίσει και έχει καεί η Ελλάδα απ’ άκρη σ’...

άκρη τα τελευταία χρόνια, οπότε κάποια στιγμή θα την πλήρωναν και τα αρχαία, με όλο αυτό το τσιμέντο που έχει πέσει στην Ελλάδα· μόνο στη θάλασσα δεν έχουμε βάλει ακόμα μπετονιέρα.

Και η Ελλάδα ασχολείται, πώς θα ανοίξει τις εκκλησίες τα Χριστούγεννα, ώστε το Πάσχα να μην βρίσκεις τον τέταρτο για την περιφορά του Επιτάφιου.

Και τι να πει κανείς για τη Νέα Δημοκρατία. Οι Έλληνες δεν κατάφεραν έστω έναν συνεπή νεοφιλελεύθερο να έχουν, παρά γέμισε το κράτος με παλιάτσους, απόγονους γερμανοτσολιάδων, ορφανά του Παπαδόπουλου, τενίστες και θείτσες.

Φυσικά, τώρα πια (τι τώρα, εδώ και χρόνια) η μόνη υγιής απάντηση σ’ όλα αυτά είναι, όπου φύγει, φύγει.

Προσωπικά, λοιπόν, νομίζω, ότι πρέπει να εκκενωθεί όλη η χώρα για λόγους ασφαλείας. Για πάντα.

Να μπορεί και η Τουρκία να κάνει ανέμελη τις έρευνές της στο μισό Αιγαίο, λες και δεν το κάνει ήδη.

Τι γίνεται παιδιά με την Τουρκία; Όλα καλά; Τον απομονώσατε τον Ερντογάν; 

Θεέ μου, η Ελλάδα έχει πεθάνει και δεν βρίσκει κανένας το θάρρος να της το πει ακόμα.

Τόση ανεμελιά είχαμε να δούμε από τη χούντα, με λίγα λόγια.

Και πώς αλλιώς λέγεται η ανεμελιά;

Λούμπεν ή παρακμή. Ή λούμπεν παρακμή στην προκειμένη περίπτωση.

Πραγματικά, οι Έλληνες αξίζουν βραβείο.

Όταν πανηγύριζαν που έδιωξαν τον Τσίπρα (σε λίγους μήνες θα του στέλνουν μηνύματα να γυρίσει πίσω, για να …ξανατσακίσει τους ολιγάρχες και να καταργήσει τα 5 μνημόνια με ένα 6ο), δεν πρέπει να μην υπήρχε ψηφοφόρος, που να μην το σκέφτηκε: «εντάξει, πόσο χειρότερα θα μπορούσαν να πάνε τα πράγματα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη».

Όχι απλά ένα, αλλά πολλά, πάρα πολλά βραβεία αξίζει αυτός ο…ανέμελος λαός.

Οι ανέμελοι (εδώ και 10 χρόνια) Έλληνες κατηγορούν για ανεμελιά τον Κυριάκο.

Άχου τα μωρέ.

Ναι, μην το παίρνετε στραβά. Ένα ανέμελο, αθώο σχόλιο ήταν.

Πέραν της δεύτερης (πιο ανέμελης της πρώτης) χρεοκοπίας που έσκασε αυτές τις μέρες.

Ανέμελος, στην τελική, σημαίνει και αθώος.

Ανέμελοι και αθώοι όλοι.

Άσε κιόλας που σε λίγο που θα καταστραφεί η Ελλάδα, θα απομείνουν ένας παπάς, ένας Μητσοτάκης και ένα βαπόρι (άντε και ένας αστυνομικός) και φτάνουν όλα αυτά, για να την χτίσουμε πολύ ανέμελα από την αρχή, οπότε τσάμπα η αγωνία και η όποια φασαρία.

Γιατί η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει και ξανά προς την ανεμελιά τραβά.

Με πολλή ανεμελιά και εκτίμηση,


Άρης


Υ.Γ. Αν και κανονικά θα έπρεπε να ενημερώσουμε, ότι τα πετρέλαια δεν θα τα δουν ούτε οι Έλληνες ούτε οι Τούρκοι, αλλά όλοι οι υπόλοιποι, ας κάνουμε όμως τους Αμερικάνους και ας πούμε, ότι είναι σκάκι ανάμεσα στους δυό τους. Με την Ευρώπη να τραβάει ανέμελα το αυτί της Τουρκίας και να της ζητάει να πλύνει τα χέρια της πολύ σχολαστικά, πριν δείρει την Ελλάδα, συνειδητοποιεί κανείς, ότι, τελικά, το μόνο που μπορεί να προστατεύσει την Ελλάδα τους επόμενους μήνες, είναι η πανδημία και να μην εμβολιαστούν οι Τούρκοι. Ή να εμβολιαστούν, ανάλογα με το ποσοστό επιτυχίας του εμβολίου, οπότε μπορεί να καταφέρει να πάρει η Pfizer την Πόλη και μιας και έχει Έλληνα CEO, να μας την δανείσει, για 99 χρόνια. Ή για 25 και ανά 5 για τα υπόλοιπα 25. Αν δεν ξεκάνει ο κορονοϊός την Ελλάδα πρώτα, οπότε θα λυθεί μια και καλή το ελληνοτουρκικό. Να, διάβαζα ότι στο Καρπενήσι έβγαλαν θετικό με κορονοϊό γιατρό από την καραντίνα του, για να πάει να διασωληνώσει ασθενή και του είπαν, ότι θα επιστρέψει από τώρα στα καθήκοντά του, γιατί δεν υπάρχει άλλος παθολόγος στο νοσοκομείο. Πάει και το Καρπενήσι. Η Ελλάδα θα καταφέρει, μετά το 2008 όταν και έγινε σημείο αναφοράς στην οικονομία, να γίνει σημείο αναφοράς στην πανδημία· όλα τα καταφέρνουν οι Έλληνες, όταν το θέλουν. Και το ωραίο είναι, ότι η Ελλάδα πασχίζει να γίνει σημείο αναφοράς και στην κλιματική αλλαγή. Γιατί όταν καταφέρουν να βγουν οι Έλληνες από τα σπίτια τους (μάλλον στις επόμενες εκλογές), ίσως να δουν και τις τεράστιες καταστροφές από τις πλημμύρες, τους σεισμούς και τις …ακρίδες που έσκασαν πάνω στις ανύπαρκτες υποδομές της χώρας και δεν άφησαν κυριολεκτικά κολυμπηθρόξυλο. Αν και τους φαίνονται πολύ ανέμελα όλα αυτά.


(Φίλε Άρη, δίνε πόνο. Άρη, είναι υπέροχα τώρα στην Ελλάδα. Τέτοιο γέλιο σε μια χώρα που διαλύεται -εντελώς πια- δεν πρέπει να έχει υπάρξει άλλη φορά στην Ιστορία της ανθρωπότητας. Τώρα έχουν αφήσει τους νεκρούς, τα κρούσματα και την διασπορά φόβου και ασχολούνται με το τι κάνει ο Τσίπρας στην προσωπική του ζωή. Πού μένει, πού τρώει κλπ. Σε λίγο θα βγάλουν βίντεο με τον Τσίπρα να μπαίνει σε γκαρσονιέρα για γκομενοδουλειά. Τώρα είναι η κατάλληλη ώρα να μπουκάρουν οι Τούρκοι. Θα μας πετύχουν σε πολύ ανέμελη φάση. Να είσαι καλά, Άρη.)


ΠΗΓΗ: pitsirikos.net