5 Οκτ 2020

Π.Τατούλης: Eάν δεν επιτηρήσουμε την Κορινθία στο θέμα του κορωνοϊού τα προβλήματα θα είναι τεράστια.Περίμενα από τον Περιφερειάρχη να έχει άποψη επί του θέματος


 "Εάν δεν επιτηρήσουμε την Κορινθία στο θέμα του κορωνοϊού τα προβλήματα θα είναι τεράστια.Αυτό το έλα - βγες που υπάρχει στην Κορινθία με χιλιάδες ανθρώπους στην Αττική αποτελεί ωρολογιακή βόμβα.

Αυτό είναι ωρολογιακή βόμβα. Περίμενα τον Περιφερειάρχη να έχει άποψη επί του θέματος.Και να έχει εισηγηθεί στην κυβέρνηση, γιατί τίποτα δεν μπορεί να λύσεις μόνος σου. Και αυτό με την ατομική ευθύνη, που επικαλέστηκε και ο Περιφερειάρχης είναι ένας μύθος. Τα συλλογικά θεσμικά όργανα διαμορφώνουν σύμφωνα με τις αρμοδιότητες και την ισχύ των νόμων." είπε ο Πέτρος Τατούλης σε μια σημαντική παρέμβασή του κατά την σημερινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, κι ενώ είχε προηγηθεί η τοποθέτηση του Περιφερειάρχη για τα κρούσματα κορωνοιού στην Κορινθία , λέγοντας πως είναι ευθύνη του κράτους να ελέγξει και να εποπτεύσει αλλά και της ατομικής ευθύνης των πολιτών.