13 Οκτ 2020

Διπλό έγκλημα στο Λουτράκι: Ο δολοφόνος του ζευγαριού πήγε να στήσει σκηνικό ληστείας


Ερωτικό φαίνεται να είναι το κίνητρο της διπλής στυγερής δολοφονίας
που αποκαλύφθηκε προχθες το μεσημέρι στον ορεινό οικισμό Φλάμπουρο, στο Λουτράκι. Οι αστυνομικοί αναζητούν ως βασικό ύποπτο τον πρώην σύντροφο της γυναίκας, ο οποίος τη ζήλευε παθολογικά και είχε τη δυνατότητα να μπει κρυφά στο εξοχικό σπίτι με το αντικλείδι που είχε κρατήσει.

Όπως αποκάλυψε το Star  ο στυγερός δολοφόνος προσπάθησε να θολώσει τα νερά, στήνοντας άτσαλα ένα σκηνικό που να δείχνει ότι το κίνητρο ήταν δήθεν η ληστεία, η οποία εξελίχθηκε σε δολοφονία του ζευγαριού.

Γι’ αυτόν τον λόγο, λίγο πριν φύγει από το μικρό εξοχικό, πήρε από τα δύο θύματα τα κινητά τους τηλέφωνα, αλλά και τα πορτοφόλια τους με τα χρήματα και τις πιστωτικές κάρτες. Αμέσως μετά, για να γίνει πιο πειστικός, άρπαξε και το αυτοκίνητο της άτυχης γυναίκας, όπως έχει γίνει άλλωστε και σε πολλές άλλες παρόμοιες ληστείες.

Αυτό όμως που δεν μπόρεσε να κρύψει ήταν το μίσος με το οποίο χτυπούσε ανελέητα τα θύματά του. Ήταν τέτοια η μανία του που με δυσκολία έγινε η αναγνώριση των δύο θυμάτων. Όπως λένε οι αστυνομικοί, αυτό δείχνει ξεκάθαρα εκδίκηση και προσωπικό μένος, κάτι βέβαια που δεν ισχύει στους κοινούς ληστές οι οποίοι δε γνωρίζουν προσωπικά τα θύματά τους.


Φωτο: loutrakiblog.gr