4 Σεπ 2020

Βλάσης - Νίκας: Εκατέρωθεν φιλοφρονήσεις και ούτε κουβέντα για το φυσικό αέριο


Διαβάζουμε πως σε εξαιρετικά θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Υφυπουργού Εξωτερικών Κώστα Βλάση με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα, σήμερα το μεσημέρι, στο κεντρικό κτίριο της Περιφέρειας, στην Τρίπολη.
Ο Περιφερειάρχης ξαναθύμησε...


πως η σχέσεις του με τον βουλευτή και υφυπουργό Εξωτερικών είναι άριστες αφού έδωσε, όπως θυμούνται όλοι, τον υπέρ πάντων αγώνα στην προεκλογική περίοδο. 
"Ενημέρωσα τον κ. Υφυπουργό ότι στην Αρκαδία γίνεται ένα πολύ σημαντικό έργο, διότι εδώ έχουμε υποχρέωση και λόγω της Ιστορίας της αλλά και των προβλημάτων που αντιμετωπίσαμε, να κάνουμε κάτι παραπάνω και ιδιαίτερα για την Τρίπολη η οποία δικαίως είναι Πρωτεύουσα της Πελοποννήσου.
Έδωσα ενα φάκελο στον Υφυπουργό για όλα όσα ζήτησε και περιμένουμε τις επισημάνσεις του και τη βοήθειά του σε κυβερνητικό επίπεδο για να υλοποιηθούν όλα αυτά τα έργα. Τον ευχαριστώ για τη συμβολή του στην επίλυση των προβλημάτων της Αρκαδίας.»δήλωσε ο Περιφερειάρχης.
Από την πλευρά του ο κ. Βλάσης δήλωσε ότι «Ο νομός είναι αυτός που μας πονάει πολύ και σε κάθε ευκαιρία είμαι εδώ. Η Περιφέρεια είναι σε καλά χέρια κι αυτό μας κάνει ευτυχείς κι εμένα προσωπικά ότι η Περιφέρεια Πελοποννήσου και η Αρκαδία είναι στα χέρια ενός έντιμου ανθρώπου που πραγματικά θέλει κάνει έργα και να αφήσει το στίγμα του. Μετά το κλείσιμο του ενός χρόνου θητείας, ήδη βλέπω ότι πάρα πολλά πράγματα έχουν δρομολογηθεί και μεγάλα και μικρά έργα.
Πραγματικά, μπαίνουν οι βάσεις για κάποια μεγάλα έργα που θα δώσουν μια μακροπρόθεσμη πνοή στην Αρκαδία. Είναι δεδομένο ότι υπάρχει αμέριστη συμπαράσταση και θα συνεχίσει να υπάρχει συνεργασία.
Είναι ευτυχής συγκυρία που μπορούν Κυβέρνηση και Περιφέρεια να συνεργαστούν για το καλό κάθε πολίτη.»κατέληξε ο υπουργός.

Σημείωση δική μας: Aφού είναι αυτή η συγκυρία "τόσο ευτυχής" για τους δυο άντρες, κάποιος να μας εξηγήσει πώς συμβαίνει να μην ακούγεται κουβέντα  για αυτό το οξύμωρο: Nα έχει απενταχθεί η Πελοπόννησος από τον σχεδιασμό του  φυσικού αερίου , ο Αρκάς πολιτικός να επεμβαίνει για την συνδεση  της Τρίπολης με ιδιώτη αψηφώντας τις ενέργειες του Περιφερειάρχη(ο οποίος διαφωνεί), μη ενημέρωνοντας τον και σήμερα οι δυο να μιλούν ως δυο καλοί στενοί συνεργάτες και να λένε πως η συγκυρία είναι ευτυχής που η κυβέρνηση και η Περιφέρεια συνεργάζονται για το καλό του πολίτη.
Για ποια συνεργασία μιλάμε; 
Ας μας το εξηγήσει κάποιος τούτο.