28 Αυγ 2020

Τα συγχαρητήρια του Χρίστου Δήμα στην ελληνική startup InstaShop


Σπουδαία επιτυχία για το ελληνικό οικοσύστημα νεοφυούς επιχειρηματικότητας! Ανακοινώθηκε η συμφωνία ρεκόρ για ελληνική startup εταιρία, καθώς η InstaShop πλέον θα...


συνεργάζεται με τον όμιλο Delivery Hero, έναντι του ποσού των 360 εκατ. δολαρίων. Η συγκεκριμένη εταιρεία φιλοδοξεί να πρωταγωνιστήσει στην αγορά της παράδοσης φαγητού και τροφίμων.
Οι διαδικτυακές αγορές, λόγω και της συγκυρίας του #Covid_19 διανύουν μια περίοδο «επενδυτικής έκρηξης».

Η Ελληνική #startup InstaShop, με παρουσία στην αγορά περίπου πέντε χρόνια, εκτιμάται ότι διαθέτει μισό εκατομμύριο χρήστες από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το Κατάρ, το Μπαχρέιν μέχρι την Αίγυπτο και τον Λίβανο.

 Η Καινοτομία της νεοφυούς αυτής επιχείρησης είναι ότι αποτελεί μια ολοκληρωμένη διαδικτυακή αγορά ειδών παντοπωλείου, που έχει στόχο να διευκολύνει την καθημερινότητα του καταναλωτή αλλά και να εξασφαλίσει σε τοπικά καταστήματα λιανικής πρόσβαση σε ένα αναξιοποίητο εμπορικό "κανάλι”, αυτό των διαδικτυακών αγορών.

Η InstaShop παρέχει στους καταναλωτές πρόσβαση σε μια ευρεία γκάμα καταστημάτων που εκτείνεται από σούπερ μάρκετ, παντοπωλεία και καταστήματα τροφίμων, έως φαρμακεία, pet shops και καταστήματα πώλησης ειδών σπιτιού.

Οι καταναλωτές μπορούν να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους απευθείας από το κινητό 📱 τους ή από υπολογιστή 💻, με τρία απλά κλικ και να παραλάβουν τις παραγγελίες τους εντός ολίγων λεπτών ⏰ ή σε προκαθορισμένη ώρα.

Θερμά συγχαρητήρια στους εμπνευστές της ιδέας, που αποδεικνύει για μία ακόμα φορά το σπουδαίο ευρηματικό, επιχειρηματικό ταλέντο που διαθέτει η Ελλάδα.