22 Ιουν 2020

Κούγιας: Η Μαρκέλλα θα είχε την τύχη της Μαντλίν


Την άποψη ότι αν δεν είχε δημοσιοποιηθεί η φωτογραφία της Μαρκέλλας, ώστε η υπόθεση να λάβει γρήγορα μεγάλες διαστάσεις, η 10χρονη θα είχε την τύχη της Βρετανίδας Μαντλίν ΜακΚαν, που το 2007 εξαφανίστηκε σε ηλικία τριών..


ετών από το κρεβάτι της σε θέρετρο της Πορτογαλίας και έκτοτε αγνοείται, εξέφρασε ο Αλέξης Κούγιας.
Ο δικηγόρος της οικογένειας της Μαρκέλλας μίλησε το πρωί της Δευτέρας στο MEGA και τόνισε χαρακτηριστικά ότι «η οικογένειά του οφείλει τα πάντα στην δημοσιότητα που πήρε το θέμα. Αν δεν είχε δημοσιοποιηθεί η φωτογραφία της και δεν είχε γίνει ο σάλος αυτός, το κορίτσι θα είχε την τύχη της Μαντλίν».

Ο κ. Κούγιας, μάλιστα, υποστήριξε ότι η ποινική δίωξη πρέπει να επεκταθεί και σε απόπειρα ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο, λόγω της χορήγησης των ναρκωτικών κοκτέιλ στο μικρό κορίτσι. Δεν παρέλειψε, τέλος, να επαναλάβει ότι οι Αρχές θα πρέπει να ερευνήσουν το ενδεχόμενο ύπαρξης συνεργών, καθώς η 33χρονη φαίνεται ότι δεν δούλευε μόνη της.

«Κατασκευάζονται σενάρια»

Να δικαιολογήσει την αλλαγή στάσης της κατηγορούμενης επιχείρησε ο συνήγορός της, Βασίλης Νουλέζας, μιλώντας το πρωί της Δευτέρας στον ΑΝΤ1.

«Η εντολέας μου ήταν υπό την επήρεια σκληρών ναρκωτικών που είχε κάνει χρήση αλλά και υπό την επήρεια ψυχολογικής πίεσης, όταν ομολόγησε», ανέφερε αρχικά και συνέχισε λέγοντας:
«Τώρα που πέρασαν κάποιες ημέρες, ηρέμησε και ξεκαθάρισε το μυαλό της. Κατασκευάζονται σενάρια και μεγεθύνονται χρήζοντάς την προκαταβολικά ένοχη».

Κληθείς να σχολιάσει τις κατηγορίες περί πορνογραφίας δήλωσε ότι «είναι φαναστικά σενάρια. Δύο selfie έβγαλαν».
Όπως ισχυρίστηκε ο κ. Νουλέζας, η 33χρονη του είπε ότι θα έκανε κακό στον εαυτό της «γι αυτό και νοσηλεύτηκε για κάποιες ώρες χθες βράδυ σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης».