7 Απρ 2020

Θέατρο Περιγιαλίου": Mέσω διαδικτύου προβάλλει τις μεγάλες του παραστάσεις - Δείτε την "ΚΟΜΕΝΤΙΑ"



To Θέατρο Περιγιαλίου έχει αναλάβει πρωτοβουλία να μας κρατάει παρέα αυτές τις όχι και τόσο καλές στιγμές που ζούμε με αφορμή την πανδημία, με προβολές αγαπημένων παραστάσεων. Είναι μια υποχρέωση, όπως σημειώνουν...


οι Αλέκος Ξανθάκης και Πολυξένη Ορκοπούλου, σε όσους  έχουν στηρίξει τόσα χρόνια το Θέατρο Περιγιαλίου.
Εμείς χαιρετίζουμε την προσπάθεια αυτή και στεκόμαστε αρρωγοί του.

Το 2014 αποφασίζει το θέατρο Περιγιαλίου να κάνει κάτι πειραματικό.
Να πάρει αυτό κείμενο του Γ. Σκούρτη, που είναι μια ιστορία παραμυθιού με άφθονο τραγούδι και χορό και να το κάνει παράσταση.

Σε μια παράσταση που οι ηθοποιοί του θεάτρου μας θα ήταν υποχρεωμένοι να μάθουν να τραγουδούν και να χορεύουν, πρωτόγνωρο για όλους αυτούς.

Το αποτέλεσμα θα το κρίνετε εσείς.

Φυσικά το θέατρο δεν έχει καμιά δουλειά στο γυαλί, μικρό, η όσο μεγάλο κι αν είναι, αλλά ο θεατής παίρνει μια γεύση της δουλειάς που γίνεται σε τέτοιους χώρους, που δραστηριοποιούνται ερασιτέχνες.

"Κομέντια" , η πάλη χωρικών και βασιλιά.
Του Γιώργου Σκούρτη.
Σκηνοθεσία: Αλέκος Ξανθάκης

Μουσική πρωτότυπη του Σταύρου Ξαρχάκου από την πρώτη παράσταση που ανέβηκε το 1973 από τον Γιώργο Μιχαηλίδη, και που μας παραχώρησε τα πνευματικά δικαιώματα.

Μουσική διδασκαλία και ενορχήστρωση: Τάκης Τζεβελέκος.
Χορογραφία: Έλενα Μιχαηλίδου.
Παίζουν με σειρά εμφάνισης:
Σάιμον Σίνγκ, Άντα Παπαχρήστου, Βασιλική Μπερτσιά, Ευαγγελία Βλάχου, Γωγώ Ξανθάκη, Ρένα Λάιου, Μάκης Λάιος, Ειρήνη Λάιου, Πολυξένη Ορκοπούλου-Ξανθάκη,
Ηλίας Λέκκας, Τάκης Τζεβελέκος, Παναγιώτης Σταθακόπουλος, Γιώργος Κατσαούνης, Βενετία Μπαλάφα, Αλέκος Ξανθάκης, Ναττάσα Γεωργίου, Χρήστος Αγγουράκης, Μπάμπης Τσόγκας.

Aπολαύστε το: