8 Οκτ 2010

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΨΗΦΙΕ..

 Της Χριστίνα Τσιορωτά 

Για δες καιρό που διάλεξε ο Καλλικράτης να σε επιστρατεύσει. Με τα οικονομικά στενά στενότατα και την φούσκα του Γιωργάκη  "Λεφτά Υπάρχουν" να χει ξεφουσκώσει καλείσαι να τάξεις , να υποσχεθείς να πείσεις ότι θα φέρεις μια καλύτερη ημέρα . πόσα "θα" και πως θα τα στηρίξεις άραγε είμαι περίεργη αληθινά..

 Στο ΕΣΠΑ; στη ΣΑΤΑ; που; Το μνημόνιο καραδοκεί ! κόβει συντάξεις και μισθούς, κόβει κονδύλια μπας και ξεχρεώσουμε αλλά του κάκου!  ούτε λεφτά για να προβληθείς δεν σου δίνει. Κάρτες τυπώνεις και αυτές όχι σε απεριόριστο αριθμό , για εκλογικό κέντρο ούτε λόγος και... στη γύρα έχεις βγει, στο "μιλητό" να ενημερώσεις , να πείσεις να εξασφαλίσεις ψήφους...
Δύσκολοι καιροί για υποψηφίους  υποψήφιε μου!  και για να κατέβεις πρέπει να χεις back up ... όσοι δεν είχαν  και όσοι είχαν αλλά όμως δεν ήθελαν να το διαθέσουν απλά αποχώρησαν. άλλοι πιέστηκαν να μπουν ως ονόματα και μόνο για να "κλείσει" ο  απαιτούμενος αριθμός . εκεί φτάσαμε! 
Για να μην θίξω τα της τηλεοπτικής προβολής.  αλί και τρίς αλί για τα τηλεοπτικά μέσα ... Μια εμφάνιση και αυτή, στο πλαίσιο της δεοντολογίας! Αλλά... έχει ο Θεός! και εσύ υποψήφιε μου το ρόλο αυτό θα παίξεις για να μας πείσεις!
Καλή σου επιτυχία και...
Καλή σου μέρα!