24 Απρ 2020

Τρεις δήμαρχοι - Λουτρακίου , Ναυπλίου και Σπάρτης - ζητούν άμεσα την διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων στις δομές προσφύγων και εργατών γης


Την διενέργεια τεστ για κορωνοϊό σε δομές μεταναστών και εργάτες γης ζητούν τρεις δήμαρχοι της Περιφέρειας Πελοποννήσου, με επιστολές που απευθύνουν σε υπουργούς της κυβέρνησης.


Συγκεκριμένα, τις επιστολές έχουν αποστείλει ο δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων Γιώργος Γκιώνης, ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος και ο δήμαρχος Σπαρτιατών Πέτρος Δούκας.



Συγκεκριμένα ο δήμαρχος  Λουτρακίου Περαχώρας και Αγίων Θεοδώρων Γιώργος Γκιώνης σε επιστολή του προς τον Υπουργό Υγείας, τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας , τον Περιφερειάρχη και τον Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας παρακαλεί να πραγματοποιηθούν δειγματοληπτικά τέστ ανίχνευσης του ιού στην δομή φιλοξενίας προσφύγων στους Αγίους Θεοδώρους. 
Η επιστολή του Δημάρχου Γιώργου Γκιώνη


Ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος προς τους αρμοδίους υπουργούς ,στον Περιφερειάρχη και αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας αναφέρεται στον μεγάλο αριθμό αλλοδαπών εργατών γης στον αργολικό κάμπο και ζητάται η υγειονομική τους εξέταση.

Η επιστολή του Δημάρχου Ναυπλιέων


Και ο δήμαρχος Σπάρτης όμως Πέτρος Δούκας ζητά να διενεργηθούν προληπτικοί έλεγχοι απο τις αρμόδιες αρχές. 

Η επιστολή του δημάρχου Σπαρτιατών