10 Νοε 2013

Μεγάλη και μαχητική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Σύνταγμα!

Σε εξέλιξη βρίσκεται η μεγάλη και μαχητική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία...
 
 Συντάγματος.
Η Λεωφόρος Αμαλίας είναι γεμάτη από τον κόσμο που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ κλειστοί  είναι και οι δρόμοι περιφερειακά της Βουλής.
Ο κόσμος συνεχώς πυκνώνει, ενώ στη συγκέντρωση συμμετέχουν, μεταξύ άλλων, και οι αγωνιζόμενες καθαρίστριες του υπουργείου οικονομικών.
 

Στην πλατεία Συντάγματος έχει στηθεί εξέδρα και κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης για την υπεράσπιση της δημοκρατίας, θα έχει συνεχείς συνδέσεις με το ραδιοφωνικό σταθμό "Στο Κόκκινο", αλλά και με την ΕΡΤ και φυσικά με την αίθουσα του κοινοβουλίου, για τις πιο σημαντικές στιγμές της συζήτησης για την πρόταση μομφής.
 

Κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης θα υπάρξουν ομιλίες κοινοβουλευτικών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς και μουσικές παρεμβάσεις από τους Καλλιόπη Βέττα, Γιάννη Θωμόπουλο, Γιάννη Ιωάννου, το μουσικό σχήμα με το Νίκο Τουλιάτο και τους Τσιλίκη, Κλεάνθη, Μορφονιό, Λαζάρου, Καρλάφτη και τέλος τους μουσικούς παραγωγούς του "Στο Κόκκινο".



Υπενθυμίζεται, πως την πρόταση μομφής (δυσπιστίας)  κατά της κυβέρνησης, με αφορμή την άθλια αστυνομική επέμβαση των ΜΑΤ στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ στην Αθήνα, κατέθεσε σύσσωμη η κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

Η πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν αφορά μόνο το πελώριο θέμα δημοκρατίας, ενημέρωσης και πολιτισμού που αντιπροσωπεύει το δεύτερο «μαύρο» στην ΕΡΤ, αφορά, επίσης, το οικονομικό αδιέξοδο της χώρας ως αποτέλεσμα των μνημονιακών πολιτικών, αλλά και τα νέα μέτρα λεηλασίας που ετοιμάζουν κυβέρνηση και Τρόικα σε βάρος του πενόμενου ελληνικού λαού.


ΠΗΓΗ: iskra.gr