6 Ιουν 2012

Δεν έδωσαν τα χέρια Ομπράντοβιτς - Παναθηναϊκός

  
Η αγωνία των οπαδών του εξάκις πρωταθλητή Ευρώπης Παναθηναϊκού σχετικά με την παραμονή ή την αποχώρηση του προπονητή κ. Ζέλικο Ομπράντοβιτς παίρνει παράταση, πιθανότατα, ως την ερχόμενη Δευτέρα (11/6) και δεν είναι λίγοι αυτοί που εκφράζουν την απαισιοδοξία τους για την...
έκβαση της υπόθεσης.

Στη σημερινή (5/6) συνάντηση που είχε ο σέρβος ρέκορντμαν (οκτώ τρόπαια Ευρωλίγκας) με την οικογένεια Γιαννακόπουλου, δεν βρέθηκε η «χρυσή τομή» και εκτός απροόπτου οι δύο πλευρές, οι οποίες κάποτε συμφωνούσαν σε… πέντε λεπτά, όπως δήλωνε και ο «Ζοτς», θα χρειαστούν περισσότερα από τρία ραντεβού για να ανακοινώσουν τις αποφάσεις τους.

Η σημερινή ήταν η τρίτη συνάντηση - είχαν προηγηθεί άλλες δύο - και η επόμενη ενδέχεται να πραγματοποιηθεί μετά την επιστροφή των προπονητών του Τριφυλλιού κκ. Ομπράντοβιτς και Δημήτρη Ιτούδη από το Ντουμπάι, όπου θα συμμετάσχουν σε σεμινάριο καλαθοσφαίρισης από την Τετάρτη (6/6) ως τη Δευτέρα (11/6). Λογικά το ραντεβού θα προγραμματιστεί για τη Δευτέρα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η βασική διαφορά των δύο πλευρών εντοπίζεται στο οικονομικό σκέλος με την οικογένεια Γιαννακόπουλου να αναλύει στον «Ζοτς» το τριετές πλάνο της με ετήσιο προϋπολογισμό 12 εκατ. ευρώ και τον Σέρβο να διατηρεί τις ενστάσεις του, εκτιμώντας ότι ίσως θα πρέπει να χρειαστούν περισσότερα οικονομικά εχέγγυα, ώστε ο Παναθηναϊκός να είναι σε θέση να διεκδικήσει με αξιώσεις το «Triple Crown» (Πρωτάθλημα, Κύπελλο, Ευρωλίγκα).

Κάποιοι διαισθάνονται, ότι το τέλος της συνεργασίας των δύο πλευρών πλησιάζει, ωστόσο αυτή τη στιγμή μόνο ένας προφήτης θα μπορούσε να προβλέψει την κατάληξη των διαπραγματεύσεων, ενώ θα πρέπει να λάβουμε υπόψη, ότι η κοινή επιθυμία προπονητή και διοίκησης να συνεχιστεί η συνεργασία τους και το έντονο συναισθηματικό δέσιμο του κόουτς Ομπράντοβιτς με τον Παναθηναϊκό και του Παναθηναϊκού με τον κόουτς Ομπράντοβιτς δεν αποκλείεται να ανατρέψουν τα δεδομένα τις επόμενες ημέρες…