15 Δεκ 2011

Χριστουγεννιάτικο μπαζάρ Epsilon Art

 Χθες έγιναν τα εγκαίνια, του Χριστουγεννιάτικου μπαζάρ Epsilon Art στο πρώην ''ΝΕΟΝ'' , Δαμασκηνού και Εθν. Αντιστάσεως, σε πνεύμα γιορτινό, χαρούμενο, γεμάτο χαμόγελα και θετική ενέργεια. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους πολλοί συμπολίτες μας, αλλά και επισκέπτες από άλλους νομούς.

 


Χάρη στην δημιουργικότητα, την  έμπνευση και το ταλέντο τους,  οι  καλλιτέχνες από την Κορινθία και άλλους  Νομούς, έχουν να μας επιδείξουν έργα μοναδικά, γεμάτα φαντασία, χρώμα και αισιοδοξία. 



 

Τα παιδιά του μπαζάρ, που θα παραβρίσκονται  αυτοπρόσωπους, για να συζητήσουν μαζί μας και να μας λύσουν τις οποιεσδήποτε απορίες πάνω στα έργα, προσφέρουν στο κοινό κάθε μέρα από τις 10 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ σε συνεχόμενο ωράριο, φωτογραφίες, έργα ζωγραφικής, κατασκευές, κοσμήματα,  μέχρι βιτρώ και κεριά,  σε τιμές προσιτές που δεν υπερβαίνουν τα 50€


 



 Μας περιμένουν  να  επισκεφτούμε το BAZAAR μέχρι και το Σάββατο 31-12-2011, με θετική ενέργεια...όπως χαρακτηριστικά μας είπε ο  Βασίλης Νικολόπουλος, φωτογράφος που συμμετέχει στο μπαζάρ.


To Jenny’s world εύχεται στους διοργανωτές του bazaar καλή επιτυχία και να συνεχίσουν να δημιουργούν με φαντασία και αισιοδοξία!