21 Ιουλ 2011

Δεν ψήφισε ο Πετρόπουλος γιατί "έχει μνήμη" !


Επειδή θα πρέπει να υπογραμμίζουμε κάποια πράγματα σχετικά με την συνέπεια λόγων και πράξεων και να επικροτούμε διάφορες στάσεις και συμπεριφορές όταν πρέπει,θα πρέπει να τονίσουμε πως στην πρόσφατη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου μόνο ο ο κύριος Νίκος Πετρόπουλος και η κυρία Σπανογιαννη τάχθηκαν υπέρ της ανάκλησης της υπογραφής...

του Περιφερειάρχη για την εγκατάσταση της αποθήκης χημικών στους Αγίους Θεοδώρους.

Στην προκειμένη περίπτωση δεν κρίνουμε εαν έπραξαν σωστά ή όχι.Ούτε εαν αυτή η κίνηση έχει πολιτικές προεκτάσεις.
Αναφέρομαι στο Νίκο Πετρόπουλο και στην συνεπή του στάση σε κομβικά ζητήματα του νομού. Ο γραμματέας της ΝΕ ΠΑΣΟΚ και περιφερειακός σύμβουλος με την στάση του αυτή υπήρξε συνεπής της πολιτικής διαδρομής και παρουσίας του. Παρά το γεγονός πως και η κυβέρνηση αλλά και η πλειοψηφούσα παράταξη του ΠΕΣΥ συναίνεσαν σε αυτήν την εγκατάσταση,εκείνος παρέμεινε ακλόνητος στην αρχική του θέση!
Διότι η λήθη ή  καλύτερα  "το κουκούλωμα" της μνήμης , φέρνει πολλά δυσμενή αποτελέσματα. Κι ο Πετρόπουλος δεν ξέχασε ποτέ πως το Νομαρχιακό Συμβούλιο σύσσωμο είχε αρνηθεί αυτήν την υπόθεση ..Κι εκείνος ήταν νομαρχιακός σύμβουλος.Και φυσικά δεν έσκυψε το κεφάλι και στην παρούσα συγκυρία.Κάποιοι άλλοι το έκαναν!