11 Ιουν 2011

Εγκαινιάστηκαν οι ιδιόκτητες εγκατάστασεις της Συνεταιριστικής Τράπεζας Πελοποννήσου


Τις νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της εγκαινίασε σήμερα η Συνεταιριστική Τράπεζα Πελοποννήσου,που βρίσκονται στην λεωφόρο Αθηνών.Την τελετή των εγκαινίων πραγματοποίησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Διονύσιος.
Η Μητρόπολη Κορίνθου θα είναι ένας απο τους βασικούς.. 
αρρωγούς και συμπαραστάτες της Συνεταιριστικής Τράπεζας,όπως ανακοίνωσε ο Δεσπότης, ανακοινώνοντας πως απο αυτήν θα διεξάγεται η μισθοδοσία της Μητροπόλεως.Ταυτόχρονα με την βοήθεια της Συνεταιριστικής,μέσω δανείου ,θα ολοκληρωθούν οι εργασίες κατασκευής του Γηρκομείου αλλά και του ιστορικού Επισκοπείου της Μητρόπολης.

Την ικανοποίησή του για την εξέλιξη αυτή , εξέφρασε ο πρόεδρος του ΔΣ της Συνεταιριστικής Τράπεζας Δημήτρης Δαλακλείδης ο οποίος στην σύντομη ομιλία του τόνισε πως την ανάγκη για εθελοντική δράση και προσφορά.


Και η Συνεταιριστική Τράπεζα είναι αποτελέσμα αυτών των προσπαθειών,αφού θα πρέπει να τονιστεί πως ο πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ δεν λαμβάνουν μισθό,προυπόθεση που καταγράφεται στο καταστατικό για τα μέλη της Συνεταιριστικής Τράπεζας.


Την ιδιαίτερη χαρά της που την μέχρι πρότινος υποβαθμισμένη περιοχή του Συνοικισμού επέλεξε να τιμήσει η Συνεταιτεριστική Τραπεζα και να την έχει έδρα της ,εξέφρασε η πρόεδρος της Μικρασιατικής Στέγης Κορίνθου Βασιλική Ευστρατιάδου,ζητώντας να ονομαστεί η Τράπεζα των Πελοποννησίων ,Τράπεζα Ιωνίας..