7 Μαΐ 2011

Παίρνει θέση ο Μπεγλίτης :"O T. Αποστόλοπουλος είναι εκπρόσωπος της κυβέρνησης στην Περιφέρεια.Όλοι πρέπει να σεβόμαστε τους θεσμικούς ρόλους "



Κομβικό ερώτημα των δημοσιογράφων σήμερα προς τον Κορίνθιο υπουργό Πάνο Μπεγλίτη τα όσα καταλόγισε στον Τάσο Αποστολόπουλο,γγ της Αποκεντρωμένης Διοίκησης,ο Περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης,ο οποίος τον χαρακτήρισε διορισμένο υπαλληλάκο.. ..

Ιδιαίτερα προσεκτικός αλλά σαφής στην τοποθέτηση του ο κύριος Μπεγλίτης απάντησε:" Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ο γγ της Αποκεντρωμένης Διοίκησης είναι μέρος της πολιτική τάξης,της δημοκρατικής νομιμότητας.Ο κύριος Αποστολόπουλος είναι εκπρόσωπος της κυβέρνησης και οφείλουμε όλοι να σεβόμαστε  τους,θεσμούς,τους  διακριτούς ρόλους.Πρέπει μέσα απο αμοιβαίο σεβασμό ,διάλογο και συνεργασία να λύνονται τα όποια προβλήματα.Δεν βοηθάει ο ρητορικός ή ο καταγγελτικός λόγος. Πρέπει να σέβονται όλοι τους θεσμικούς ρόλους. Γιατί και ο κύριος Αποστολόπουλος έχει νομιμοποίηση ,έχει την δημοκρατική νομιμοποίηση που έχει η κυβέρνηση μας. "