7 Μαΐ 2011

Μια επίσκεψη με συμβολισμό και πολιτικές προεκτάσεις


Επίσκεψη στην Περιφεριακή Ενότητα Κορινθίας και ειδικότερα στον αντιπεριφερειάρχη  Γιώργο Δέδε πραγματοποίησε σήμερα το μεσημέρι ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Μπεγλίτης .
Μια συνάντηση που έγινε σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα και αντηλλάγησαν απόψεις για όλα τα θέματα που αφορούν κυρίαρχα την Κορινθία...

Ήταν μια συνάντηση που είχε τον συμβολισμό της αφού έρχεται αμέσως μετά απο την μεγάλη κόντρα του Περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη με τον γγ Αποκεντρωμένης Διοίκησης Τάσο Αποστολόπουλο,αλλά και με το ζήτημα των αρμοδιοτήτων να είναι κυρίαρχο το τελευταίο διαστημα στο στρατόπεδο των εκλεγμένων αντιπεριφερειαρχών.
Η παρουσία του υπουργού ήταν σαφώς μιας κίνηση στήριξης προς τον αντιπεριφερειάρχη αφού στις δηλώσεις του αναφέρθηκε πολλές φορές στις ικανότητες του ,στην συνεργασία και στην βεβαιότητα πως η Κορινθία θα πορευτεί σωστά..


 Η συνάντηση έβγαλε ειδήσεις για έργα όπως τον ερχομό των Κούρων (ήταν μια αποκλειστικότητα του JENNY'S WORLD) το Φράγμα ,το στρατόπεδο ..
 Ο υπουργός όπως πάντα δεν "μάσησε" τα λόγια του όταν ερωτήθηκε  και για την κόντρα Τατούλη -Αποστολόπουλου. Μια απάντηση που δίνει σαφώς άλλες πολιτικές προεκτάσεις..
Σε λίγο η συνέχεια...