20 Μαΐ 2011

Ο Γ. Παπανδρέου στο Ναύπλιο:"H μάχη βρίσκεται σε εξέλιξη και δεν κάνουμε πίσω!"


Μήνυμα εθνικής συστράτευσης σε κάθε δημιουργική δύναμη της χώρας απηύθυνε από το Ναύπλιο ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.Μιλώντας σε σύσκεψη των τοπικών φορέων της Αργολίδας ο κ. Παπανδρέου τόνισε ότι στην καθολική απαίτηση της κοινωνίας για να σώσουμε τη χώρα πρέπει να συμβάλει όχι...

μόνον η αντιπολίτευση, αλλά και η αυτοδιοίκηση, η υγιής επιχειρηματικότητα, ο κάθε πολίτης.«Η μάχη είναι σε πλήρη εξέλιξη, τόσο εγώ προσωπικά όσο και κανείς άλλος στην κυβέρνηση, δεν κάνουμε πίσω, έτσι ώστε η Ελλάδα να σταθεί στα πόδια της. Ξέρω ότι όλοι αγωνιούν, αλλά ο αγώνας αυτός αξίζει, είμαστε στον πρώτο πιο δύσκολο χρόνο της προσπάθειας, και τα επόμενα χρόνια δεν θα είναι εύκολα, αλλά είμαστε όλοι μαζί σε μια κοινή προσπάθεια του ελληνισμού», ανέφερε ο κ. Παπανδρέου.
 Ο πρωθυπουργός υπογράμμισε ότι η Ελλάδα θα επιστρέψει τα χρήματα που έχει δανειστεί, και επισήμανε ότι δεν αισθάνεται καθόλου καλά με τις ερωτήσεις ξένων δημοσιογράφων ή πολιτών για το αν θα επιστρέψουμε τα χρήματα. «Απαντώ "ναι", αλλά η ερώτηση θίγει την περηφάνεια μας και τις δυνατότητες της χώρας» είπε.
Ο κ. Παπανδρέου είπε ότι η προσπάθεια φέρνει αποτελέσματα, επισήμανε ότι αυτή θέλει συνέχεια, ενώ αναφερόμενος στην συστράτευση είπε ότι «αυτή αφορά βεβαίως και τα πολιτικά κόμματα, αλλά και κάθε δημιουργική δύναμη της χώρας, την αυτοδιοίκηση, την υγιή επιχειρηματικότητα, τον κάθε πολίτη».


«Είναι καθολική απαίτηση της συντριπτικής πλειοψηφίας των πολιτών να σώσουμε την χώρα και να αλλάξουμε την Ελλάδα», είπε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός.
Νωρίτερα ο πρωθυπουργός ξεναγήθηκε στο Αρχαιολογικό Μουσείο Άργους, όπου υπέγραψε στο βιβλίο επισκεπτών του Μουσείου και τόνισε ότι ο πολιτισμός αποτελεί κυρίαρχο στοιχείο τόσο της οικονομικής ανάπτυξης όσο και της ανάδειξης της ιδιαίτερης ταυτότητας μιας περιοχής.


ΠΗΓΗ: ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΡΓΟΛΙΔΑ.gr