15 Απρ 2011

Σοβαρά επεισόδια σε κομματική εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ


Σε άκρως επεισοδιακή και με δύο τραυματίες εξελίχθηκε κομματική εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ στο 1ο ΚΑΠΗ Αγίων Αναργύρων.
Ομιλητές ήταν ο υπουργός Υγείας κ. Ανδρέας Λοβέρδος και οι υφυπουργοί κ.κ.Τιμοσίδης και Αηδόνης. Την ώρα της άφιξης του κ. Λοβέρδου ομάδα 15 ατόμων, που σύμφωνα με τις...
δηλώσεις του δημάρχου Αγίων Αναργύρων κ. Σαράντου στον τηλεοπτικό σταθμό ΜΕΓΚΑ, ανήκουν στο ΣΥΡΙΖΑ και με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο κ. Τερζόγλου, επιτέθηκαν με αβγά και ξύλα κατά του υπουργού και των συνεργατών του.

Από την επίθεση τραυματίστηκαν ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Αγίων Αναργύρων κ. Πολύδωρος Πελέκας που υπέστη διάσειση και ο σύμβουλος του υπουργού Υγείας κ. Δημήτρης Κωνσταντόπουλος που τελικά μετά από τις πρώτες βοήθειες και την παραίνεση του κ. Τιμοσίδη μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο "Γ. Γεννηματάς".

Η εκδήλωση γινόταν στο πλαίσιο ενημέρωσης της κοινωνίας από το ΠΑΣΟΚ για την κυβερνητική πολιτική.
Τελικά η εκδήλωση ξεκίνησε αργότερα με την ομιλία του κ. Λοβέρδου.

Ο υπουργός Υγείας στον τηλεοπτικό σταθμό ΜΕΓΚΑ μίλησε επίσης για κυκλώματα στο χώρο της υγείας, που εμποδίζουν τις μεταρρυθμίσιες. Αφορμή ήταν το κλείσιμο του νοσοκομείου Αλεξάνδρα με το πρόσχημα, σύμφωνα με τον υπουργό, ότι δεν υπήρχαν διαθέσιμα κρεβάτια.
Ο κ. Λοβέρδος άφησε σαφείς αιχμές κατά της διοικήτριας του νοσοκομείου και δήλωσε ότι τη Μεγάλη Τρίτη θα ολοκληρωθεί η ΕΔΕ που έχει διατάξει και θα αποδοθούν ευθύνες όπου υπάρχουν.

ΠΗΓΗ: epikaira.gr