22 Μαρ 2011

Επιστρέφει “αν το ζητήσει ο λαός της παράταξης”


Η επιστροφή στην πολιτική, δεν αποτελεί προτεραιότητα αυτή τη στιγμή. Ωστόσο, δεν είναι κάτι που το αποκλείει κατηγορηματικά για το μέλλον, αν και επιθυμεί να στηρίξει τον σημερινό πρόεδρο του κόμματος του οποίου ηγήθηκε και με το οποίο έγινε Πρωθυπουργός. Ο λόγος.. φυσικά για τον Κώστα Καραμανλή, ο οποίος δεν έχει χάσει το ενδιαφέρον του για την πολιτική- το αντίθετο θα λέγαμε.

Το γραφείο στην Παναγή Κυριακού, έχει γίνει “στέκι” πρώην υπουργών και στελεχών της ΝΔ. Εκτός από τους “τακτικούς” επισκέπτες, προσφάτως συναντήθηκε και με τον Θόδωρο Ρουσόπουλο, ο οποίος απέχει- με δική του πρωτοβουλία, από την πολιτική.
Τα σενάρια που πλέκονται με αφορμή το ενδεχόμενο επιστροφής του Κ. Καραμανλή στην πολιτική σκηνή, οδήγησαν σήμερα τον Βαγγέλη Αντώναρο να τα διαψεύσει (στη ΝΕΤ fm) υπενθυμίζοντας ότι ο Καραμανλής αποχώρησε με δική του πρωτοβουλία από την προεδρία της ΝΔ.
Ωστόσο ο Αντώναρος γνωρίζει πολύ καλά ότι ο Κώστας Καραμανλής δεν έχει κλείσει οριστικά το κεφάλαιο της επιστροφής “αν το ζητήσει ο λαός της παράταξης”- όπως έχουν αναφέρει στο πρόσφατο παρελθόν κύκλοι της Παναγή Κυριακού.
Αυτή τη στιγμή όμως, στηρίζει τον Αντώνη Σαμαρά και δεν θέλει να του δημιουργήσει κανένα πρόβλημα.

Newpost