22 Μαρ 2011

Πνευματικός: "Τα ναι, μεν, αλλά τελειώσανε ! Χρονικός ορίζοντας μέχρι το καλοκαίρι"


"Το λιμάνι λειτουργεί ανεξέλεγκτα"δήλωσε ο δήμαρχος Αλέξανδρος Πνευματικόςγια να προσθέσει με έμφαση "Τώρα πια κάνει και εξαγωγές ανθρώπων!"
Ο δήμαρχος για μια ακόμη φορά μίλησε για τα εφοπλιστικά συμφέροντα που κρύβονται πίσω απο το θέμα του λιμανιού..Μίλησε για κάποιους που στέλνουν ενστάσεις κόντρα σε μια πολιτική που έχει αλλάξει....
(αναφορά στον πρόεδρο του λιμενικού ταμείου ο οποίος έκανε ένσταση κατά της απόφασης της ΕΣΑΛ του Ιουλίου 2010).
"Τα ναι μεν αλλά θα πρέπει να τελειώσουν " είπε ο δήμαρχος απευθυνόμενος στον υπουργό που εκείνη την στιγμή εκπροσωπούσε την κυβέρνηση.Οι Κορίνθιοι θέλουν τουριστικό το λιμάνι,να έρχονται κρουαζιερόπλοια και σκάφη αναψυχής ..Την εμπορική κίνηση μπορεί να την αναλάβει το λιμάνι του Κιάτου.
Ο δήμαρχος αναφέρθηκε σε συγκεκριμένη προμελέτη που υπάρχει για την ανάπλαση του λιμανιού ,τονίζοντας πως υπάρχει και επενδυτικό ενδιαφέρον.
"Οι προεκλογικές υποσχέσεις να παρθούν σύντομα με χρονικό ορίζοντα το καλοκαίρι"τόνισε ο δήμαρχος με τόνο "προειδοποιητικό!
Αναφερόμενος στο θέμα του λιμενικού ταμείου τόνισε πως δεν υπήρχε νόημα να συσταθεί λιμενικό ταμείο την προηγούμενη τετραετία.Πληροφόρησε ωστόσο πως τώρα έχει συσταθεί και στην πρώτη συνεδρίαση του θα ζητήσιε την εκχώρηση κινητής και ακίνητης περιουσίας. "Θα ρίξουμε το γάντι στην πολιτική ηγεσία για να μπορέσουμε να ασκήσουμε πολιτική"