31 Μαρ 2011

"Ως εδώ!!" Ο Πνευματικός κατά των εγκληματικών κυκλωμάτων των ρομά που λεηλατούν τον δήμο!

"Θα πολεμήσουμε με οποιοδήποτε κόστος"

Το θέμα της αύξησης της εγκληματικότητας σε όλο το νομό και συγκεκριμένα στο δήμο Κορινθίων ήλθε χθες το βράδυ στο ΔΣ στα προ ημερησίας διατάξεως θέματα.Οι επισημάνσεις των δημοτικών συμβούλων είχαν σχέση με τις κλοπές που λαμβανουν χώρα πλέον απροκάλυπτα... σε όλο το δήμο,ενώ αποφασιστηκε να γίνει μια διεξοδική συζήτηση μετά το Πάσχα για το θέμα αυτό σε συνεργασία με την Αστυνομική διευθυνση Κορινθίας.
"Όλος ο νόμος υφίσταται μια ανευ προηγουμένου λαηλασία" δήλωσε ο δήμαρχος Αλέκος Πνευματικός τονίζοντας πως παρόμοια περιστατικά δεν έχει ξαναγνωρίσει ο τόπος σε όλη του την ιστορική διαδρομή.
Ο δήμαρχος όμως υπήρξε ακόμα πιο συγκεκριμένος..Μίλησε για κυκλώματα ρομα τα οποία τελευταίως έχουν εμπλουτιστεί απο αλλοεθνείς Ρουμάνους και Βουλγάρους που προβαίνουν σε τέτοιες ενέργειες.
"Δεν κάνουν ανακύκλωση ,κάνουν λεηλασία!"επανέλαβε ο δήμαρχος .
Ο κ. Πνευματικός μίλησε για την αυθαίρετη επέκταση των οικισμών με μεταφερόμενους ρομά και τόνισε πως ο δήμος δεν θα δεχθεί την αυθαίρετη επέκταση τους.
"Θα στηρίξουμε μόνο εκείνους που παραδοσιακά μένουν στην περιοχή" είπε .Και σαφως" θα πολεμήσουμε εκείνους που εισβάλουν σε περιουσίες ιδιωτών ,τις καταστρέφουν ,διακινούν ναρκωτικά.Θα πολεμήσουμε εκείνες τις συμπεριφορές που είναι απειλές για την ζωή μας. "
Ο δήμαρχος κατεληξε, πως αυτή την πολιτική θα την στηρίξει με οποιοδήποτε κόστος.