31 Μαρ 2011

Δεν αποστρατεύεται ο Καραμανλής



 Ηχηρό μήνυμα έστειλε η πλευρά των «καραμανλικών» σε όσους βουλευτές κυρίως «σαμαρικούς»- και στελέχη της ΝΔ επιμένουν να διακινούν στο «γαλάζιο» παρασκήνιο ότι ετοιμάζεται για πολιτική...
αποστρατεία ο τέως Πρωθυπουργός κ. Κ. Καραμανλής.

«Ο Καραμανλής είναι βουλευτής της Θεσσαλονίκης από το 1989 και ξέρετε ότι την εμπιστοσύνη που του δείχνουν οι θεσσαλονικείς από την πρώτη ημέρα την τιμά. Και θα εξακολουθήσει να την τιμά» τόνισε (Ρ/Σ ΕΡΤ- 3) το πρωί της Τετάρτης, ο βουλευτής και πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Ευ. Αντώναρος.

Ο κ. Καραμανλής, με τη συγκεκριμένη παρέμβασή του στενού του συνεργάτη και καθημερινού συνομιλητή του, ξεκαθάρισε ότι δεν σχεδιάζει να αποσυρθεί από την πολιτική, απαντώντας σε όσοι επιμένουν ότι δεν θα είναι υποψήφιος βουλευτής στις επόμενες εθνικές εκλογές.

Παράλληλα, στον απόηχο της παρέμβασης του προέδρου της Ν.Δ. κ. Αντ. Σαμαρά που είπε στην Εκτελεστική Γραμματεία, ότι «αντιλαμβάνομαι τις μνήμες και τους δισταγμούς του απλού πολίτη», φράση που θεωρήθηκε αιχμή για τη διακυβέρνηση Καραμανλή, το μήνυμα από την καραμανλική πτέρυγα ήταν σαφές.

«Δεν πρέπει να κουβαλάει η Ν.Δ. κανένα ενοχικό σύνδρομο κατά τη δική μου αντίληψη. Αποδεικνύεται καθώς περνάει ο χρόνος, ότι εμείς είπαμε την αλήθεια στους έλληνες πολίτες» είπε.

Σε άλλο σημείο ξεκαθάρισε ότι αυτή τη στιγμή δεν κρίνεται η κυβέρνηση Καραμανλή, αλλά η κυβέρνηση του κ. Γ. Παπανδρέου και έριξε το καρφί του με εσωκομματική στόχευση.

«Αυτή τη στιγμή κρίνεται η σημερινή κυβέρνηση. Και αλίμονο αν αυτό το μήνυμα, ότι η κυβέρνηση δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα το θολώσουμε με άλλες αναφορές, είτε τις κάνει ο Κώστας Καραμανλής, είτε τις κάνουν κάποιοι από εμάς για το παρελθόν» ανέφερε χαρακτηριστικά.



Το Βήμα on line