12 Μαρ 2011

Σκληρή απάντηση Πετρόπουλου στα δημοσιεύματα που τον φέρνουν να είναι εξαγριωμένος με τον Τατούλη


Πολλή "φασαρία" έγινε αυτό το διήμερο σχετικά με δημοσιεύματα που έχουν να κάνουν με τις σχέσεις στελεχών του ΠΑΣΟΚ της Κορινθίας και του Περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη.
Ιδιαίτερη αίσθηση έκανε μάλιστα η δήλωση που φέρεται να έκανε ο Γραμματέας της ΝΕ του Πασοκ Νίκος Πετρόπουλος σχετικά με την συμπεριφορά του Πέτρου Τατούλη στους επικεφαλείς των συνδυασμών της αριστεράς..
στο πρόσφατο Περιφερειακό συμβούλιο.
Ο γραμματέας της ΝΕ  με δήλωση του στον συνάδελφο  Νίκο Νικολόπουλο αρνείται κατηγορηματικά κάθε ανάμειξη στα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας τονίζοντας πως ούτε Νομαρχιακή επιτροπή έγινε ,ούτε καταφέρθηκε ποτέ εναντίον του Πέτρου Τατούλη  και ουδέποτε είχε κάποιο πρόβλημα μαζί του. Άλλωστε,σημείωσε,ό,τι είχε να πει το είπε στην τελευταία συνεδρίαση της Ολομέλειας της "Νεας Πελοποννήσου" παρουσία του Περιφερειάρχη. 
Ο Πέτρόπουλος φαίνεται  ιδιαίτερα εκνευρισμένος,για την ανάμειξη του αυτή,απο την καταληκτική του δήλωση :"Αν κάποιοι ψάχνουν να πάρουν κάτι που δεν τους δίνεται να προσπαθήσουν να το πάρουν μόνοι τους .Να μην βάζουν αναχώματα διεκδικήσεων!Ο νοών νοείτο!"
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Νίκος Νικολόπουλος έχει ήδη μιλήσει με τους βουλευτές Κατερίνα Φαρμάκη και Άγγελο Μανωλάκη για το ίδιο θέμα,αφού το ρεπορτάζ τους παρουσίαζε ιδιαίτερα δυσαρεστημένους απο την συμπεριφορά του Περιφερειάρχη, οι οποίοι με την σειρά τους διαψεύδουν ότι υπάρχει πρόβλημα.
Η υπόθεση σίγουρα θα έχει συνέχεια...
Εμείς απο την πλευρά μας παρατηρούμε όλα τα γεγονότα,έχουμε γνώση  και αύριο θα εκφράσουμε την άποψη μας για το αληθινό και ψευδές της ιστορίας τούτης, εξετάζοντας το θέμα πολιτικά και μόνο! Γιατί όλα τα άλλα αγγίζουν τα όρια του κουτσομπολιού,που έχουν και τις αληθινές αλλά και τις ψευδείς πτυχές τους.