5 Ιαν 2011

Ποιες είναι αυτές οι επιχειρήσεις που παρανόμησαν κύριε Κονομόδη;


Εντυπωση μας προκέλεσε η απάντηση του προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Κορίνθου Δημήτρη Κονομόδη,στην ερώτηση του συναδέλφου Κώστα Αντωνίου χθες στο SUPER,που αφορούσε τους φοροδιαφεύγοντες...
που απο εδώ και στο εξής θα οδηγούνται στο αυτόφωρο.
Οκ.Κονομόδης με την απάντηση του εκφράζει το κοινό περί δικαίου αίσθημα ,θέτοντας παράλληλα και θέμα για κάποιες Κορινθιακές επιχειρήσεις,  που σαφέστατα παρανόμησαν κι εξακολουθούν ατιμώρητες  να ανταγωνίζονται υγιείς Κορίνθιους επαγγελματίες και επιχειρηματίες.

"Πριν διωχθεί ο οποιοσδήποτε Έλληνας πολίτης δεν θα πρέπει να διωχθεί ο οποιοσδήποτε απο εκείνους που χρωστούν τα 24 δις ευρώ τα οποία παρολίγο να εχαρίζοντο; Είναι επιχειρήσεις αυτές, μερικές έχουν κλείσει,μερικές είναι ανθηρές. Μερικές λειτουργούν στην Κόρινθο κι ανταγωνίζονται υγιείς Κορίνθιους επαγγελματίες κι επιχειρηματίες. Ας δούμε τους εκπροσώπους αυτών των επιχειρήσεων που έιτε πτώχευσαν,είτε λειτουργούν στο αυτόφωρο.Ας τους δούμε να παραπέμπονται. 24 δις ευρώ είναι αυτά και μετά ας δούμε και τους υπόλοιπους. Πρέπει να υπάρξει μια τάξη και μια σειρά. Πρώτα απο τους έχοντες και μετά προς τους υπόλοιπους."

Καλά τα λέει ο πρόεδρος ,αλλά ποιος επιτέλους θα μιλήσει για την ταμπακέρα;