9 Νοε 2010

Γ. Δέδες:"Να σχηματιστεί ένα ισχυρό πλειοψηφικό ρεύμα"




Δήλωση Γιώργου Δέδε
υποψήφιου Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας με τον συνδυασμό
«Νέα Πελοπόννησος – Πέτρος Τατούλης»

              Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω τους.....
πολίτες της Κορινθίας, που συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία και τίμησαν με την ψήφο τους το συνδυασμό μας, στις περιφερειακές εκλογές της 7ης Νοεμβρίου. Μέσα σε συνθήκες αντίξοες προσήλθαν και άσκησαν το εκλογικό τους δικαίωμα, αναλαμβάνοντας οι ίδιοι την ευθύνη για τις τύχες της τοπικής κοινωνίας.
            Ο συνδυασμός μας, κατά την αναμέτρηση της πρώτης Κυριακής, σημείωσε μία τεράστια επιτυχία απέναντι σε ένα σύστημα που είχε βαθιές ρίζες επί οκτώ χρόνια. Απέναντι σε ένα σύστημα εξουσίας που είχε χαρακτηριστικά βαθέως καθεστώτος και διαχειριζόταν άριστα τις πελατειακές του σχέσεις.
             Η εντολή η οποία προέκυψε από το εκλογικό αποτέλεσμα της πρώτης Κυριακής είναι ξεκάθαρη: Να αναγεννηθεί η Κορινθία και να μπει σε μία πορεία προόδου και ανάπτυξης. Να μπει τέρμα στο πελατειακό κράτος και την φθαρμένη διοίκηση της απουσίας, της αδράνειας και της αναποτελεσματικότητας. Να σπάσουν τα δεσμά του συγκεντρωτικού κράτους που θέλει εξαρτημένους πολίτες.
             Τώρα πια υπάρχει η απαίτηση να σχηματιστεί ένα ισχυρό πλειοψηφικό ρεύμα, από το οποίο δεν περισσεύει κανείς, με την ευρύτερη δυνατή συσπείρωση, προκειμένου αυτή την Κυριακή να ολοκληρώσουμε την ανατροπή αυτού του συστήματος. Αυτή την Κυριακή αποφασίζουμε ότι η προσπάθεια που έχουμε ξεκινήσει έχει νόημα για τη ζωή και το μέλλον όλων μας. Για να κάνουμε όλοι μαζί, με σκληρή δουλειά, ό,τι περνά από το χέρι μας για να χτίσουμε μια καλύτερη Κορινθία και μια νέα Πελοπόννησο.
              Ζητώ από όλους τους πολίτες της Κορινθίας να δουλέψουμε μαζί. Ζητώ τη συμμετοχή όλων σας σε αυτή την πορεία αλλαγής, στο δύσκολο δρόμο της αναγέννησης.

                               
                                                                          Γραφείο Τύπου