9 Νοε 2010

Συνεχίζεται ο πόλεμος στο Ξυλόκαστρο και στην Ευρωστίνη-Η εντυπωσιακή επιστροφή Σκούρα




Δεν είναι λίγο για ένα δήμαρχο 4 τετραετιών ,που έχει εγκαταλείψει την αυτοδιοικηση 8 χρόνια ,νε επανέρχεται και να κόβει το νήμα της πρώτης Κυριακής ,πρώτος και με υψηλότατο ποσοστό. Είναι δικαίωση έργου και ιστορίας. Αναφερόμαστε στον Δημήτρη Σκούρα ,του οποίου η ολική επαναφορά έχει εντυπωσιάσει πολλούς εντός και εκτός νομού Κορινθίας.
Η μάχη όμως συνεχίζεται και ο συνδυασμός του Ανδρέα Ζάρου ,αυτή την φορά γίνεται ο ρυθμιστής των εκλογών ..κι αποφασίζει για την τύχη της περιοχής στην Καλλικρατική εποχή.  Στο μήνυμα του ο Δημήτρης Σκούρας αναφέρει τα εξής :

" Το αποτέλεσμα των εκλογών της πρώτης Κυριακής διασφαλίζει τη  μεγάλη νίκη μας.
Η μικροπολιτική της μπετονιέρας, του «ρουσφετιού» με Δημοτικό χρήμα και της παραπληροφόρησης τελειώνει οριστικά.
Ο δήθεν εκλογικός περίπατος του απερχόμενου Δημάρχου κατέληξε σε βαριά ήττα.
Συνεχίζουμε τον έντιμο αυτοδιοικητικό αγώνα μας, ενωμένοι, με σιγουριά, αντλώντας δύναμη  από τη στήριξη των συνδημοτών μας και αποφασισμένοι  για τη  νίκη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, τη νίκη όλων των συμπολιτών. "

H δυναμη ωστόσο του Αντώνη Κλαδούχου υφίσταται ,παρα την φθορά των 8 χρόνων ..Λαβωμένος οπωσδήποτε πορεύεται διεκδικώντας κι εκείνος την νίκη την δεύτερη Κυριακή.Στο μηνυμα του ο δήμαρχος αναφέρει τα εξής :

"Ευχαριστούμε θερμά ΟΛΟΥΣ τους συμπατριώτες μας για τη συνεργασία και τη συμμετοχή τους.Λαμβάνουμε σοβαρά υπ’ όψιν μας το μήνυμα της ψήφου τους.Καλούμε όλες τις δημιουργικές δυνάμεις του τόπου μας σε συστράτευση και κοινούς αγώνες για το μέλλον του τόπου μας.Ο αγώνας συνεχίζεται. Η ΝΙΚΗ ανήκει σε όλους τους συμπολίτες μας."