27 Νοε 2010

Κάτι έχω να σου πω ....


Dalida s comment s

Ποιο το μέλλον του πανεπιστημίου Πελοποννήσου; Κι από πού τελικά έρχονται οι φήμες ; ποιόν εξυπηρετούν;  Και στο κατόπι της φήμης , η διάψευση! Μπερδευτήκαμε και κουραστήκαμε μα την αλήθεια! Ένα ίδρυμα που στήθηκε με πολύ κόπο αλλά και με μεγάλες προσδοκίες είναι κρίμα, πολύ κρίμα να ταλαντεύεται από φήμες. λίγος σεβασμός σε καθηγητές, φοιτητές, εργαζόμενους δεν βλάπτει!

Κούνησε το δάχτυλο ο Σαμαράς στους βουλευτές!
Τι είδε και φοβήθηκε ο πρόεδρος;
Υπάρχει άραγε κύμα φυγής από τη Ν.Δ για τη Συμμαχία της Ντόρας; Θα χει γούστο τελικά να μείνει μόνος του στο κόμμα στο οποίο τόσο πολύ ήθελε να αρχηγεύσει και η Ντόρα να έχει κόμμα δίχως όμως το κόμμα αυτό να έχει το όνομα που διακαώς επιθυμούσε, Νέα Δημοκρατία!


 Να τα και τα χριστουγεννιάτικα! Στις εισόδους της πόλης ήδη εμφανίστηκε ο Άγιος Βασίλης ενώ σιγά - σιγά και η αγορά παίρνει άρωμα και γεύση Χριστουγέννων.  αισιοδοξία; Δεν ξέρω αν υπάρχει! Ξέρω πως θα είναι οι τελευταίες γιορτές με.. δώρο! Μετά;;;; πως το είπαν και αυτοί της Τρόικας ;; φόρους θέλουμε κι άλλους φόρους , κάντε οικονομία!

Και άλλη συνάντηση των αγροτών με τον πρόεδρο του ΕΛΓΑ!  Και μην νομίζετε πως άλλαξε το θέμα , είναι το ίδιο, οι αποζημιώσεις! Κατά  τα άλλα πάλι καλά που αλλάζουν και τα πρόσωπα στις συναντήσεις  , έτσι για να μην βαριούνται βρε παιδί μου κιόλας!!!!!!!