5 Νοε 2010

Κίνηση –Κίνηση των Κορινθίων βίος και κίνηση…


Πώς, όταν χάνεις την ψυχραιμία σου, σε προδίδει ακόμα και η ανωνυμία σου !
Πώς, όταν χάνεις την ψυχραιμία σου, αναδεικνύεις τον άλλο σου εαυτό !
Αυτόν που μισείς, γιατί μοιάζει τόσο πολύ με αυτό, που υποτίθεται χλευάζεις ..

Κίνηση- Κίνηση των Κορινθίων βίος και κίνηση, που όσο μεγαλώνεις, δεν ανέχεσαι την κριτική ,μήτε την διαφορετικότητα της άποψης ..Πόσο περίεργο, τάχα, και οξύμωρο! Εσύ η δημοκράτισσα ,εσύ που τηρείς κουραστικά και σχολαστικά, τάχα, όλες τις διαδικασίες της συμμετοχικής δημοκρατίας ,εσύ που, λίγο περισσότερο, μεγάλωσες και θέριεψες κι αντί να γίνεις πιο σοφή, κρύβεσαι πίσω από την ανωνυμία και δείχνεις χαρακτήρα!
Κίνηση-κίνηση των Κορινθίων κίνηση «ακτιβίστρια» ,φαντάσου να ελάμβανες ποτέ την εξουσία τι θα μας έκανες! Εσύ ,σε εμάς τους «αντιφρονούντες», που επώνυμα τοποθετηθήκαμε..
Εσύ, που έχεις το θράσος σήμερα, να μου μιλάς  με υπαινιγμούς για ηθικό και νόμιμο και να αναρωτιέσαι για τον συλλογισμό μου ,αναφέροντας πως δεν δαγκώνω το χέρι του συντηρητή κι ευεργέτη μου !
Για ποιον ευεργέτη μιλάς γελοίε κονδυλοφόρε ,που ευελπιστείς να γίνεις βίος και κίνηση των Κορινθίων με τέτοια αλήτικη συμπεριφορά; Που πάνω στον πανικό σου, χρησιμοποιείς χειρότερα όπλα, από αυτόν που κατηγορείς ;Την λάσπη !Επειδή δεν συμμορφωνόμαστε με τις υποδείξεις σου!
Ντροπή σου !
Τουλάχιστον εγώ στο λέω δημόσια κι επώνυμα! Και παραπέμπω όλους τους αναγνώστες, να διαβάσουν το κείμενο μου στις Επισημάνσεις και κατόπιν το δικό σου με τίτλο «τζενη –τζένη» για να καταλάβουν το παιχνίδι που παίζεται εδώ!
Πώς ; Δεν είσαι η κίνηση –κίνηση των Κορινθίων, βίος και πολιτεία τους;  Δυστυχώς σε πρόδωσαν οι αράδες σου ,η ανάλυση των επιχειρημάτων σου ,που αφορούν την αντιπολιτευτική σου θητεία και κανενός άλλου .


ΥΓ Αν έχεις ,λοιπόν, τα κότσια, πες μας τ’ όνομά σου για να βρούμε : AN, ΠΟΙΟΣ και  ΣΕ ΤΙ έχει ευεργετηθεί !
Σε ό, τι με αφορά ,όλοι ξέρουν τι δουλειά κάνω και τι ζωή ΖΩ!!