2 Φεβ 2021

ΣΔΙΤ απορριμμάτων: Εκεί που το πολεμούσαν τώρα μιλούν για το... πρώτο εμβληματικό τους έργο!

 


Με αυτά που διαβάζουμε για το έργο της διαχείρισης των απορριμμάτων και την υπογραφή της έναρξης ισχύος κοντεύουμε να τρελαθούμε. Εκείνοι που το πολέμησαν, τώρα επειδή το υπέγραψαν γιατί όπως έχουν δηλώσει, δεν μπορούν να κάνουν και αλλιώς, τώρα..

επιβάλλουν στη μνήμη μας το απόλυτο delete! Δεν εξηγούνται αλλιώς οι δηλώσεις και οι πανηγυρισμοί σαν αυτούς του αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας κ. Μαλτέζου,o οποίος γράφει:

"Είναι το πρώτο από τα μεγάλα και εμβληματικά έργα που επιτυγχάνει η Περιφερειακή Αρχή του Παναγιώτη Νίκα. Η Πελοπόννησος περνά σε άλλο επίπεδο, αφού τουριστική και  οικονομική εξέλιξη και άνοδος δεν μπορεί να νοηθεί χωρίς να έχει προηγουμένως λυθεί το θεμελιώδες ζήτημα της διαχείρισης απορριμμάτων. 

Είχαμε δεσμευτεί από την προεκλογική περίοδο ότι θα δώσουμε όλη μας την ενεργητικότητα για να πετύχουμε εκείνα τα έργα που θα αλλάξουν τη ζωή μας. Σε λίγες ημέρες εντάσσεται η σύνδεση του αυτοκινητοδρόμου Α-7 με την Αργολίδα. Και όλα αυτά μέσα σε ενάμιση χρόνο. Τέτοιες επιτυχίες σαν αυτή μας γεμίζουν σιγουριά και αισιοδοξία για το μέλλον της Πελοποννήσου και της πατρίδας μας!."

Παρατήρηση:  To "εμβληματικό έργο, το πρώτο μάλιστα της Περιφερειακής αρχής Νίκα", όπως λέει ο κ. Μαλτέζος πολεμήθηκε όσο τίποτα από την παράταξή του, και μάλιστα προσφάτως ο Περιφερειάρχης δήλωσε πως το κάνει και με βαριά καρδιά!Τι λέει λοιπόν ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας που νομίζει πως απευθύνεται σε ιθαγενείς;