5 Φεβ 2021

"Τρολάρισμα" ή "λάθος" της Περιφέρειας στο πρόσωπο του Π. Πιτσάκη;


 

Από χθες έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας μια δήλωση του πρώην προέδρου του Επιμελητηριακού Συμβουλίου Πελοποννήσου του κ. Γ. Παναρίτη με "λάθος" τίτλο .Ένας τίτλος όπου θα πίστευε κανείς πως η Περιφέρεια "τρολάρει" το νέο πρόεδρο αφού γράφει πως ο ..".κ. Πιτσάκης ευχαριστεί τον Π. Νίκα για την άριστη συνεργασία!!"

Ένας δεν είδε το λάθος εδώ και ώρες;;;

Ποιος θα πίστευε πως άμα την αναλήψη των καθηκόντων του ο νέος πρόεδρος θα είχε πρώτο μέλημα να ...ευχαριστήσει τον Περιφερειάρχη, σε μια εποχή κρίσιμη , δύσκολη, που αναζητούνται λύσεις για να δημιουργηθούν οι προυποθέσεις βοήθειας του επιχειρηματικού κοσμου και όχι για να δημιουργηθούν οι προυποθέσεις δημιουργίας "αυλής"!

Θέλουμε να πιστεύουμε πως έγινε εκ παραδρομής αυτό το "λάθος" και όχι συνειδητά, αλλά εντύπωση μας κάνει πώς ΕΝΑΣ στην Εθνάρχου Μακαρίου δεν το έχει δει ακόμα.

Με αφορμή το παραπάνω γεγονός μας προκαλεί επίσης εντύπωση πώς ο "αριστερός" κ. Παναρίτης ευχαριστεί τον κ. Π. Νίκα για την άριστη συνεργασία , όταν άπαντες γνωρίζουν πως η Περιφερειακή αρχή Νίκα  εκτός απο την Διαχειριστική Ευρωπαικών Προγραμμάτων στην οποία δίνει ευρωπαικά προγράμματα να διαχειριστεί και να εξελίξει (και στην οποία εντάσσονται 17 επιμελητηρια) με τα Επιμελητηρια Πελοποννήσου δεν έχει καμία σχέση ,ούτε τους έχει προσφέρει τίποτα .

Εξαιρετικά ατυχείς λοιπόν οι ευχαριστίες του κ. Παναρίτη οι οποίες "χρησιμοποιηθηκαν" απο τον Περιφερειάρχη δεόντως αναρτώμενες στην σελίδα της Περιφέρειας .Έτυχαν προφανώς και τέτοιας απαξίωσης στο πρόσωπο του πρώην προέδρου που "χάριν στιγμιαίου λάθους" έβαλαν στον τίτλο το όνομα του νέου.