7 Φεβ 2021

Δήμος Σικυωνίων : Aλπικό τοπίο απαράμιλλης ομορφιάς έτοιμο για απογείωση!(βίντεο)

 


Βλέποντας το βίντεο του δήμου Σικυωνίων που ανάρτησε χθες ο δήμαρχος Σπύρος Σταματόπολος στο χρονολόγιό του στο Facebook αντιλαμβάνεται κανείς πόσο προικισμένος τόπος είναι..

η Κορινθία μας και πόσα περιθώρια αξιοποίησης, και ανάπτυξης έχει. Παρθένος τόπος ο δήμος Σικυωνίων, μοιάζει με Αλπικό τοπίο μέσα στο λευκό του χιονιού .Απαράμιλλη ομορφιά που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από περιοχές που ακμάζουν τουριστικά τους χειμώνες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.





"Το Φυσικό Περιβάλλον του Δήμου Σικυωνίων, ένα πλούσιο σε νερό και μοναδικό σε ομορφιά τοπίο και οικοσύστημα, μπορεί μόνο να ωφεληθεί σε όλα τα επίπεδα από την άσπιλη ομορφιά του χιονιού!" γράφει ο δήμαρχος κάτω από το υπέροχο βίντεο και έχουμε την αίσθηση, καθώς τα βλέπουμε τώρα όλα από ψηλά, πως ευτυχώς που μπήκαν αυτά τα χρόνια τα υποστυλώματα ανάπτυξης .Με δυσκολίες, είναι αλήθεια, στα πέτρινα χρόνια της Ελλάδας.. Όμως έγιναν για να μπορεί αυτός ο πανέμορφος τόπος με αυτοπεποίθηση στα χρόνια που έρχονται να απογειωθεί , χαράζοντας τον δικό του μοναδικό δρόμο!

Δείτε το βίντεο: