21 Ιαν 2021

Εκρηκτική συνεδρίαση της ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΑΕ :Ετράπη σε φυγή ο Π. Νίκας λόγω έλλειψης πλειοψηφίας θέλοντας να μπλοκάρει την πρόταση του Καμπόσου

 


Αποχώρησε από την σημερινή διαδικτυακή συνεδρίαση της ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΑΕ σύμφωνα με πληροφορίες, ο Περιφερειάρχης Π. Νίκας μαζί με τους συμβούλους..

της Περιφέρειας. Πριν λήξει η συνεδρίαση άδοξα και κατ αυτόν τον τρόπο, είχε προηγηθεί η πρόταση του προέδρου της ΠΕΔ Δημήτρη Καμπόσου που ζητούσε από τον Περιφερειαρχη να παραιτηθεί αφού πλέον δρα κατά των συμφερόντων της εταιρίας . Ενώ η ψηφοφορία ήταν σε εξέλιξη δημιουργήθηκε πρόβλημα σχετικά με το ποιοι είχαν δικαίωμα ψήφου με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση   που οδήγησε τον Περιφερειάρχη να αποχωρήσει ξαφνικά και ενώ ακόμα δεν είχε ολοκληρωθεί η συνεδρίαση. Γεγονός που πιστοποιεί και την νευρικότητα  που έχει επιφέρει το θέμα της ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ στον Π. Νίκα, η οποία φανερώνεται και στις αντιδράσεις του  σε σχέση ενδεχομένως με τις συνέπειες που φέρνουν  οι αποφάσεις του. Μετά απο την αποχώρηση του Περιφερειάρχη και την προκλητική συμπεριφορά του κατά πολλούς  απέναντι σε μια δημοκρατική διαδικασία που βρισκόταν σε εξέλιξη, η ΠΕΔ υποστήριξε πως ο Π. Νίκας ετράπη σε φυγή γιατί δεν είχε πλειοψηφία. 

Να σημειώσουμε επίσης πως ο Περιφερειάρχης είχε ζητήσει το θέμα να συζητηθεί σε επόμενη συνεδρίαση αλλά η ΠΕΔ διαφώνησε ισχυριζόμενη  πως  την ώρα της ψηφοφορίας δεν ήταν δυνατόν να σταματήσει το θέμα. Ο Νίκος Γκαβούνος αλλά και ο Δημήτρης Κρίγγος μίλησαν για θεσμική εκτροπή και εξέφρασαν τις ενστάσεις τους για τις κινήσεις του Παναγιώτη Νίκα που έτσε θέλησε να μπλοκάρει την πρόταση της ΠΕΔ .