21 Ιαν 2020

H "ασφάλεια της ανάπτυξης" αφορά μόνο την Μεσσηνία; Τι δεν δήλωσαν Χρυσοχοίδης - Νίκας


Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοίδης  παρευρέθηκε στην Μεσσηνιακή πρωτεύουσα , σε κοπή πίτας και στις δηλώσεις του υποσχέθηκε να ξαναπάει στην Καλαμάτα σε λίγες εβδομάδες...


για να διατυπώσει  μαζί με τους δημάρχους και τα σώματα ασφαλείας κοινή δέσμευση πως θα κάνουν το καλύτερο που μπορούν για την ανάπτυξη του τόπου. 

Ο Περιφερειάρχης μας λίγο πιο πίσω δεν διόρθωσε τον υπουργό και δεν του ανέφερε πως εαν πρόκειται για δέσμευση τέτοιου "βεληνεκούς" , ας κάνουμε κάτι μεγαλοπρεπές βρε αδελφέ και ας συναντηθούμε π.χ. όλοι στην Τρίπολη.
Δεν τον δελέασε τον υπουργό ο Π. Νίκας , δεν του είπε, να δώσουμε άπαντες οι αυτοδιοικητικοί μετά των σωμάτων ασφαλείας τον σύγχρονο όρκο στην Τριπολιτσά που θα μιλά για των υπερ πάντων αγώνα μας, για την ασφάλεια των Πελοποννησίων.
Δεν σκέφτηκε ο Παναγιώτης Νίκας να προσφέρει στον Μιχάλη Χρυσοχοίδη μια νέα σύγχρονη  επανάσταση!
Μίλησαν μόνο για την Μεσσηνία και την πρωτεύουσά της. 
Η σύγχρονη επανάσταση είναι η ασφάλεια της ανάπτυξης .Για να θεωρείσαι αναπτυγμένος αστός θα πρέπει να έχεις ασορτί τα πάντα όλα τα της ασφαλείας του Χρυσοχοίδη! 

Απο την άλλη,παρηγορούμαι, τι να πει και ο Χρυσοχοίδης π.χ. στην Κορινθία αφού όταν πρωτοανέλαβε μας έβαλε "καπέλο" την ανοιχτή δομή ,υποσχέθηκε ιατρεία μέσα και η συνέπειά του ήταν παροιμιώδης .
Χρυσοχοίδης το συνώνυμο της συνέπειας.
Άλλαξε η ευθύνη για το προσφυγικό, αλλά η δομή έμεινε εδώ. Όπως και η κλειστή των προηγούμενων. 
Και τι να πει ο υπουργός ακόμα και στους Αρκάδες για το θέμα αυτό  ή τους Αργολιδείς;

Γι αυτό το περιόρισε το θέμα  στην Μεσσηνία "των θαυμάτων".
Εκεί που όλοι συνωμοτούν να μην  πατήσει φτέρνα πρόσφυγα και μετανάστη. Αν ήταν δυνατόν και κανενός παραβάτη  του κοινού ποινικού δικαίου.