21 Ιαν 2020

Malakes, save the King of Saudi Arabia


Γεια σου φίλε μου Πιτσιρίκο! Πολύ ωραίο το κείμενο σχετικά με την δικαίωση των ξενιτεμένων Ελλήνων σχετικά με τις εξελίξεις στην Ελλάδα και νομίζω, ότι και οι προβλέψεις που έκανες σχετικά με το μέλλον των Ελληνοτουρκικών σχέσεων. Θα τρέχουν οι “μπατριώτες” και θα καλούν εκείνους που έφυγαν, να επιστρέψουν πίσω στην πατρίδα τους, για να …πολεμήσουν.
Απολύτως προβλέψιμα όλα αυτά. 


Η ιστορία όλων των πολέμων στους οποίους είχε εμπλακεί απο δημιουργίας του το νεοελληνικό κράτος, μιλάει από μόνη της.

Τα φιντάνια της κομπραδόρικης ελληνικής “άρχουσας” τάξης βρίσκονταν στα μετόπισθεν και στα επιτελεία, δεν θυσιάστηκαν υπέρ βωμών και εστιών, αλλά παρέμειναν ζωντανοί, για να στηρίξουν και να καθοδηγήσουν την μεταπολεμική “ανάπτυξη” της χώρας.

Άλλωστε, υπηρέτες των Εγγλέζων (των Αμερικάνων μετά και των Γερμανών τώρα) ήταν ακόμα και πριν την δημιουργία του νεολληνικού κρατικού μορφώματος.

Βέβαια, στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό των 200 χρόνων από την επανάσταση του 1821 λέξη δεν πρόκειται να ακουστεί για αυτά.

Ακόμα κι όλοι εμείς, που γκρινιάζουμε εδώ και χρόνια για την βαθιά εξάρτηση της χώρας μας από τους ξένους, το κάνουμε, γιατί δεν έχουμε την σχέση που θα έπρεπε να είχαμε με την ιστορία!

Το νεοελληνικό κρατικό μόρφωμα δημιουργήθηκε από τους Εγγλέζους, προκειμένου να εξυπηρετηθούν τα στρατηγικά τους συμφέροντα στην Ανατολική Μεσόγειο, στα Βαλκάνια και στην Μέση Ανατολή.

Και δεν είναι μονάχα η ναυμαχία του Ναβαρίνου την στιγμή που η επανάσταση είχε τινάξει τα πέταλα και οι επαναστάτες έλεγχαν μονάχα το Άργος, το Ναύπλιο, την Ύδρα και τις Σπέτσες.

Είναι και τα δάνεια που χορηγήθηκαν απο το City στους επαναστάτες (τα δάνεια της υποτέλειας όπως ονομάζονται από κάποιους) ήδη από τον Νοέμβρη του 1823.

Δύο χρόνια αργότερα, το 1825, οι Έλληνες αποφασίζουν (και μάλιστα με την σύμφωνη γνώμη των καλύτερων από αυτούς, του Κολοκοτρώνη συμπεριλαμβανομένου) να στείλουν αντιπροσωπεία στο Λονδίνο και να ζητήσει να τεθεί η Ελλάδα υπό την προστασία της Μεγάλης Βρετανίας!

Κάντε μας προτεκτοράτο της Γηραιάς Αλβιώνας και δώστε μας ένα ακόμα δάνειο! Αυτό ήταν το παλαϊκό αίτημα της εποχής!

Διακόσια χρόνια μετά, η Ελλάδα ξανά γκρινιάζει και μιξοκλαίει στα αφεντικά της.

Κινδυνεύουμε από την Τουρκία του Ερντογάν, αφέντη Τραμπ, και η κυρα-Μέρκελ ούτε που μας δίνει σημασία!

Ποιος όμως θα δώσει σημασία στους εθελόδουλους;
Πήγε ο Μητσολάκης στις ΗΠΑ και δεσμεύτηκε να αγοράσει 24 από τα περιβόητα (και πανάκριβα) F-35, τα οποία ούτε την διαφορά βέβαια πρόκειται να κάνουν, ούτε να υποστηριχθούν επαρκώς από τις ελληνικές ένοπλες δυνάμεις.

Το μιντιακό κατεστημένο, που στηρίζει αναφανδόν την κυβέρνηση της ΝΔ, έσπευσε να εκθειάσει την επικείμενη αγορά των stealth μαχητικών, σύντομα όμως βρέθηκε για μια ακόμα φορά στην δύσκολη θέση, να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.

Η απειλούμενη από την Τουρκία Ελλάδα, υπό την πίεση των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ, αποφασίζει την αποστολή μιας συστοιχίας αντιαεροπορικών πυραύλων Patriot στην Σαουδική Αραβία, για να συμβάλει στην προστασία των πετρελαϊκών της εγκαταστάσεων από πιθανές πυραυλικές επιθέσεις από το Ιράν και τους αντάρτες της Υεμένης!

Μπράβο ωρε “μπατριώτες”!!!

Συνεχίστε στον ίδιο δρόμο της υποτέλειας χωρίς κανένα δισταγμό!
Άχνα δεν πρόκειται να βγάλουν οι κρετίνοι που σας ψηφίζουν, σας υποστηρίζουν και σας ανέχονται.

Κι όταν με το καλό παραλάβετε τα λιγοστά και πανάκριβα F-35, που σας φορτώσανε οι Αμερικανοί, μην τα στείλετε στην Αγχίαλο ή στην Ανδραβίδα! Στείλτε τα στο Ριάντ ή στο Νταχράν. Θα τα ξεπληρώσουν τα βόδια, ξέρουν από αυτά.

Το ίδιο να κάνετε και με τις δύο γαλλικές φρεγάτες τις οποίες διαπραγματεύεστε για να αγοράσετε. Στον Περσικό κόλπο να τις στείλετε. Στρατηγέ ιδού ο στρατός! Και η Αεροπορία σας! Και το Ναυτικό σας!

Φιλιά από την Εσπερία

Ηλίας

Υ.Γ. Το χειρότερο από όλα και εκείνο που σφραγίζει την μοίρα αυτού του τόπου, είναι το παρακάτω. Οι Έλληνες δεν αισθάνονται καμία ντροπή, για τίποτα!

(Φίλε Ηλία, αυτή την εποχή έχει πλάκα στην Ελλάδα. Είναι ακριβώς η εποχή που οι φιλελέδες και οι ακροδεξιοί οπαδοί  του Μητσοτάκη αντιλαμβάνονται, πως την πάτησαν. Και δεν ξέρουν τι να κάνουν. Ήδη, κάποιοι που έσκιζαν τα ρούχα τους για τον Μητσοτάκη, αρχίζουν να παίρνουν αποστάσεις, ποντάροντας στο ότι οι Έλληνες πάσχουν από Αλτσχάιμερ. Να είσαι καλά, Ηλία. Την αγάπη μου.)

Read more:pitsirikos.net