7 Οκτ 2020

Iστορική απόφαση:Eγκληματική οργάνωση η Χρυσή Αυγή - Ένοχοι Μιχαλολιάκος, Κασιδιάρης, Λαγός, Παππάς και άλλα στελέχη


Ένοχοι για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης οι Μιχαλολιάκος, Κασιδιάρης, Λαγός, Παππάς και άλλα κορυφαία στελέχη. Ξέσπασε σε χειροκροτήματα ο κόσμος απ’ έξω μόλις άκουσε την απόφαση. Είναι αναμφίβολα μια ιστορική μέρα. Είναι η μέρα που η Δικαιοσύνη...

έβγαλε την απόφασή της για τη Χρυσή Αυγή.




Για την εγκληματική οργάνωση, για τον αρχηγό της Νίκο Μιχαλολιάκο και τα πρωτοπαλίκαρά του και το αν θα πάνε φυλακή για τις επιθέσεις, τους τραμπουκισμούς, τις δολοφονίες. Η ώρα της κρίσης της ελληνικής δικαιοσύνης για τη Χρυσή Αυγή έφτασε μετά από 5, 5 χρόνια ακροαματικής διαδικασίας.

Ήδη η πρόεδρος ανακοίνωση πως κρίνεται ένοχος ο Γιώργος Ρουπακιάς για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, και έκρινε ένοχους για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης τους Μιχαλολιάκο, Παππά, Κασιδιάρη, Λαγό, Παναγιώταρο, Μπαρμπαρούση, Κούζηλο, Αρβανίτη, Γρέγος, Ζαρούλια, Ζησιμόπουλος, Κουκούτσης, Αλεξόπουλος, Ματθαιόπουλος.


Για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, το δικαστήριο κήρυξε ένοχο, όπως εισάγεται, τον Γιώργο Ρουπακιά για την ανθρωποκτονία και τους υπόλοιπους κατηγορούμενους για συνέργεια, πλην των Σταύρου Σαντοριναίου και Γιώργου Τσακανίκα, που κρίθηκαν αθώοι λόγω αμφιβολιών για την πράξη αυτή.


Κρίθηκαν ένοχοι, επίσης, από την ομάδα που επιτέθηκε στον Φύσσα, για παράνομη οπλοκατοχή και οπλοφορία όσοι αντιμετώπιζαν αυτή την κατηγορία, ανάμεσα στους οποίους είναι και ο Σαντοριναίος.

Μόλις έγινε γνωστή η ιστορική απόφαση, τη στιγμή που η Δημοκρατία καταδίκαζε ξανά τους νεοναζί της Χρυσής Αυγής, κάποιοι ανεγκέφαλοι επέλεξαν τη στιγμή για να ξεκινήσουν επεισόδια και να αμαυρώσουν τη συγκέντρωση!


Μόλις οι χιλιάδες κόσμου άκουσαν ότι η πολιτική ηγεσία της Χρυσής Αυγής καταδικάστηκε ως εγκληματική οργάνωση, ξέσπασαν σε χειροκροτήματα σε μια ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ για την ιστορία της χώρας


 Οι δικαστές, που επί ένα μήνα συνεδρίαζαν υπό άκρα μυστικότητα, σήμερα καλούνται να αποδώσουν δίκαιο στα θύματα τριών συγκεκριμένων αιματηρών υποθέσεων και να αποφανθούν αν τα εγκλήματα αυτά έγιναν «σε εφαρμογή των καταστατικών “αρχών”» και επιδιώξεων μιας εγκληματικής οργάνωσης.