3 Οκτ 2020

Κορωνοϊός: Σοβαρεύουν τα πράγματα στην Κόρινθο - Απαιτείται μεγάλη προσοχή!



Το ξεκίνημα του μήνα συνδυάστηκε μαζί με την είδηση των δυο κρουσμάτων, και ακολούθησε το  κλείσιμο του ΤΕΒΕ και της Εφορίας ,αφού το ζευγάρι που  νόσησε δούλευε εκεί. Πραγματοποιήθηκε ιχνιλάτηση, έγιναν τέστ στον όροφο που εργαζόταν η υπάλληλος της Εφορίας... το ίδιο και στο ΤΕΒΕ.
Είχαμε επίσης  ένα κρούσμα στον Απόστολο Παύλο, γεγονός που  έκλεισε το Ναό για να απολυμανθεί αλλά και για να πραγματοποιηθούν τεστ στους υπόλοιπους εργαζόμενους.Η εκκλησία δεν κάνει προς το παρόν  λειτουργίες.
Ο απόηχος αυτών των γεγονότων  ως φαίνεται θα μας απασχολήσουν και αυτή την εβδομάδα. Οι πληροφορίες που έρχονται είναι μάλλον ανησυχητικές γι αυτό και καλό θα ήταν όλοι μας να προσέχουμε πολύ, να εφαρμόζουμε τους κανόνες υγιεινής και να φοράμε τις μάσκες μας. Να ενεργούμε με ωριμότητα προ πάντων γιατί δυστυχώς εάν αυτά δεν συμβούν θαχάσουμε το στοίχημα.
Ακούμε αυτές τις ώρες πως κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα βρίσκεται την Δευτέρα στην Κόρινθο και πάλι για να κάνει ιχνηλάτηση κρουσμάτων, ενώ παράλληλα ακούμε πως άνθρωποι πολύ κοντά σε αυτά τα κρούσματα παρά το γεγονός ότι έκαναν τεστ και περιμένουν τα αποτελέσματα , δεν περιόρισαν καθόλου τις κινήσεις τους και σήμερα βρίσκονταν στο κέντρο της πόλης. 
Έχει θυρυβηθεί επίσης το 4ο Λυκειο  ,αφού ο γιος ενός διαγνωσμένου κρούσματος βρέθηκε εκεί για να παίξει μπάσκετ .Και εκεί συμφωνα με πληροφορίες έχει ξεκινήσει  ιχνηλάτηση.
Υπάρχει ήδη μια πληροφορία πως υπάρχει κρούσμα σε υπηρεσία ,αναμένουμε να δούμε τις πρωτοβουλίες που θα ληφθούν. 
Το παρών κείμενο έχει να κάνει περισσότερο με την συνειδητοποίησή μας πως τώρα τα πράγματα είναι σοβαρά, και χρειάζεται προσοχή .Δεν έχει σημασία ποιος είναι το κρούσμα, έχει σημασία πως όλοι πρέπει να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας αλλά και να σεβαστούμε τους συνανθρώπους μας.

Τζ.Σουκ.